Campania de distribuire gratuita de alimente este o actiune a UE

Potrivit unui comunicat remis astăzi de MAPDR, produsele distribuite prin această campanie sunt ambalate în pungi personalizate, iar orice altă formă de ambalare asemenătoare ca aspect nu fac parte din această campanie. Totodată, ministerul de resort mai susţine că formele de promovare care includ fluturaşi sau scrisori semnate de persoane din mediul politic sau economic autohton nu fac parte din campania de furnizare a alimentelor şi sunt interzise.

Campania este o acţiune a Uniunii Europene, aprobată de Guvernul României, iar produsele se distribuie prin Consiliile Judeţene şi Locale, iar Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) sunt singurii administratori ai programului “Furnizarea de alimente către cele mai defavorizate persoane din Comunitate”. Obiectivul programului este de a veni în ajutorul persoanelor din această categorie socială, din UE, prin livrarea de produse alimentare.
sursa:Campania de distribuire gratuita de alimente este o actiune a UE

2 Responses to Campania de distribuire gratuita de alimente este o actiune a UE

  1. octavpelin says:

    Gabi,esti geniala aceasta postare ii termina pe Mircea Toader si Sorina Placinta care au dat ajutoare de la UE folosind sigla PDL,o zi minunata 🙂

  2. Tavi,tocmai de aceea am postat acest articol ca sa vada si altii cat de nesimtiti sunt unii politicieni.Sper ca se rusineaza macar putin pentru ca incearca sa-i prosteasca pe unii.
    Weekend minunat!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s