Magistraţii sunt decişi să continue protestul

LadyJusticeUpdate : Schimb de replici Băsescu – Pivniceru la CSM

Traian Băsescu: Justiţia trebuie să intre imediat în legalitate
Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, în cadrul şedinţei CSM, că justiţia română trebuie să intre în legalitate. Faptul că instanţele nu funcţionează este împotriva legii, a mai subliniat preşedintele.

„Protestele vor înceta în momentul în care va exista un anagajament al clasei politice că se rezolva problema subfinanţării justiţiei”, a declarat Cristi Danileţ, preşedintele SoJust.

„Am dat amendamete la această lege a salarizării. Asumarea unor amendamente şi folosirea lor în lege nu duce la încetarea protestelor pentru că ele vizeazază mai multe componente”, a spus Viorica Costiniu, preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România.

Declaraţiile au fost făcute după întâlnirea de miercuri cu senatorii democrat-liberali.

sursa

Intotdeauna am condamnat Justitia din Romania despre care stim ca e diferita de la caz la caz,stim ca unii sunt mai egali decat altii in fata justitiei.

De data asta mi-am schimbat parerea foarte proasta despre justitia romaneasca.Am urmarit ce se intampla in Justitie si cine protesteaza,de ce protesteaza.Majoritatea sunt magistrati tineri si foarte tineri si sunt sigura ca nu au fost ‘infectati” de virusul justitiei dupa culoare politica sau bani.Sper ca tinerii magistrati alaturi de colegii lor mai in varsta care nu au fost afectati de virusul coruptiei sa reuseasca sa ne redea increderea in justitie.

6 Responses to Magistraţii sunt decişi să continue protestul

 1. Florin says:

  Sa continue, eu ma intreb cand vom mai iesi toti in strada.Da sa se lase urat, cu executii in piata publica.. ceva serios, macar guvernantii sa nu uite.

 2. Florin,nu cred ca mai trebuie sa fie varsare de sange.Au murit multi nevinovati si inca se mai moare cu zile.Cred ca singura solutie ar fi ca Justitia (cea noua) sa aiba puterea si sa faca dreptate.
  Sunt sigura ca atunci vor ajunge foarte multi acolo unde le e locul,adica dupa gratii sau ar mai fi o solutie:confiscarea averilor ilicite si folosirea banilor pentru relansarea economiei,agriculturii etc.

 3. Florin says:

  Frumos ce spui, dar incep sa cred din ce in ce mai mult ca romanul nu stie de nici un fel de frica decat de ghioaga, cum se zice in popor.

 4. Poate ca daca romanul vede ca legea e egala pentru toti si daca incepem sa traim normal ca in orice tara europeana,cine stie?se intampla si minuni din astea.

 5. octavpelin says:

  Gabi,sa vezi ce o sa se intimple in urmatoarele saptamani,lumea a ajuns cu cutitul la os,o sa fie multe miscari sociale,o zi frumoasa 🙂

 6. Tavi,poate ca bugetarii si pensionarii vor iesi in strada.ceilalti se tem sa nu-si piarda locul de munca si vor sta cuminti.
  oricum nu mai rezistam mult si s-ar putea sa murim pe capete,fie de boala fie prin sinucideri. 😦
  O seara linistita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s