EvZ: Stafful lui Basescu, in tatonari cu Silberstein

baie de multime

EvZ: Stafful lui Basescu, in tatonari cu Silberstein. Fostul consilier al lui Adrian Nastase si Calin Popescu-Tariceanu este in discutii cu PDL pentru campania lui Traian Basescu.

Pana la anuntul oficial al candidaturii presedintelui Basescu, in Modrogan se pregateste o miscare importanta: cooptarea in stafful sau de campanie a consultantului israelian Tal Silberstein. Pastrate doar in cerc restrans, discutiile de pana acum cu fostul sfatuitor al lui Adrian Nastase si Calin Popescu-Tariceanu sunt deocamdata la stadiul de tatonari in maxima discretie. Dorinta PDListilor care ii pregatesc campania lui Basescu este ca Silberstein sa lucreze la strategia bazata pe cercetarile sociologice comandate la CSOP, au declarat pentru EVZ surse democrat-liberale.

Revenirea lui Silberstein alaturi de Traian Basescu – cel care l-a adus de altfel in Romania, in 2002 – este negociata prin secretarul general al PDL si viitorul coordonator al campaniei, Vasile Blaga, cunoscuta fiind prietenia dintre cei doi. Aceeasi prietenie l-a adus pe Silberstein si in campania lui Blaga din 2008, pentru Primaria Capitalei, cu toate ca, la acel moment, consultantul era sub contract cu PNL si Tariceanu.

Interesant,cred ca se potriveste la acest subiect.Realitatea TV a facut o lista cu persoanele interzise pe post: Gigi Becali, CV Tudor, Marius Marinescu sau Lavinia Sandru .

4 Responses to EvZ: Stafful lui Basescu, in tatonari cu Silberstein

  1. octavpelin says:

    Gabi,dupa ce PDL si Basescu l-au injurat acum se dau bine pe langa Silberstein,ce partid cameleonic,o zi placuta 🙂

  2. Asa e,Tavi.M-am lamurit de multa vreme ce le poate capul acestor portocalii. 😦
    O saptamana buna!

  3. silviu_bv says:

    BAI MARINARULE, IN RARELE TALE MOMENTE IN CARE ESTI TREAZ, VEZI IN CE STARE AI ADUS TARA ASTA.TU SI GASCA TA DE „SPECIALISTI” ATI DISTRUS ECONOMIA SI ATI FURAT CA LA DRUMUL MARE.SA VA FIE RUSINE.SI ACUM VREI SA TE VOTAM DIN NOU? EU ZIC SA ITI REZERVI BILET PE VAPOR, PENTRU CA O SA PLECI CAT DE CURAND…LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA

  4. Fiecare voteaza cu cine vrea,dar ar fi frumos sa se foloseasca un limbaj civilizat in campania electorala.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s