Premierul Emil Boc se află într-o vizită de două zile la Roma

Premierul Emil Boc se află într-o vizită de două zile la Roma, la invitaţia omologului său italian, Silvio Berlusconi.

Drepturile comunităţii româneşti din Italia reprezintă probabil cea mai delicată temă de dezbatere dintre cele două părţi.

Autorităţile de la Bucureşti nu ar trebui sa se intereseze de românii din Italia sau Spania numai în preajma alegerilor.

Iată eterna nemulţumire semnalată de comunităţile de români de peste graniţă, şi în special din aceste două ţări, pentru că aici sunt plecaţi la muncă de regulă cei mai mulţi dintre concetăţenii noştri.

Samual Stan l-a intrebat pe Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia,Ce înseamnă vizitele oficialilor români în Italia?

4 Responses to Premierul Emil Boc se află într-o vizită de două zile la Roma

 1. octavpelin says:

  Gabi,s-a dus sa se intilnesca cu neofascistul Silviu Berlusconi,pentru a pune ai da tainul ca i-a ajutat pe PDL sa intre in PPE,putinii pasa de romani ,o seara placuta 🙂

 2. S-a dus sa fac acampanie electorala pentru pedele.Nu stiu de ce-si inchipuie ca romanii de acolo nu inteleg care e scopul.
  Berlusconi…ma abtin sa vorbesc despre el.
  O zi frumoasa!

 3. toma barbu natalia says:

  lasati italia in pace ca acolo sint oameni adevarati am muncit 4 ani jumatate la ei si am fost respectata si platita bine 1000 e pe luna am realizat ceva am adus banii in romania si cind am venit mi-am gasit copilul condamnat nevinovat iar de la guvernul roman astept de 5 luni o gratiere personala pentru el si nimic operat de by pass dus din penitenciar bolnav de hepatita virala c ficatul afectat o spun si analizele facute in penitenciar nu am platit pe nimeni nu este o minciuna unde este mila si dreptul la viata in romania poti muri in inchisoare dar mila nu gasesti a fost distrus un tinar cu 2 copii cu buticul lui nu un drogat s-au un vagabont un om fericit condamnat 2 ani pentru tentativa de furt fapta nepedepsita in codul penal in imprejurarile descrise de dumnealor comisa dar ce mai conteaza un nevinovat in plus dar nu cedez voi dovedi nevinovatia lui si vom vedea

 4. Cu Italia nu avem nimic.Cu politicienii nostri avem treaba si din cate se vede,aveti si dumneavoastra si fiul dvs.probleme.Avem si noi cunostinte destul de multe care sunt plecate in Italia sau Spania sa munceasca si munca lor e respectata,ei sunt respectati si isi ajuta familia din Romania.
  Imi pare rau pentru necazul dvs.,sper sa se faca dreptate fiului dvs.
  Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s