Vunk a lansat Dau alarma!

vunkIeri dimineata m-am uitat la emisiunea Trezirea la apel ca de obicei si am aflat lucruri interesante si frumoase din mai multe domenii.Ce m-a impresionat foarte mult a fost trupa Vunk (Vank) care au vorbit despre proiectul lor si lansarea noului album.

Vunk a revinit cu un nou single si un nou clip menit sa traga alarma si sa transmita un mesaj puternic.

Dau alarma!, piesa pentru cei care mai cred, inca, in asemanari si nu in deosebiri,avandu-l in rolul principal pe Andrei, un baiat de 17 ani, bolnav de autism.

Videoclipul este semnalul nostru de alarma fata de cei care intorc spatele celor care au nevoie de ajutor. Fata de cei care inchid ochii atunci cand vad un om bolnav.. Fata de cei care cred ca lumea noastra este mai buna sau mai frumoasa decat lumea celor care sufera de autism

a declarat Cornel Ilie.

Lansarea noului clip a avut loc pe 09..09.09 la ora 9 pm, in exclusivitate pe site-ul oficial al trupei www.vunk.ro. In aceeasi seara a fost vazuta pe site si o a doua varianta de videoclip facuta in intregime de fanii trupei, cu ajutorul echipei de la homemade.ro, in urma concursului Tu faci urmatorul clip Vunk, incheiat pe 5 septembrie.

DAU ALARMA!, semnat Vunk.

VIDEO

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s