Aur pentru Romania la Campionatul European de Canotaj:dublu rame,8+1 si la Campionatului European de tenis de masa

Update : Tenis de masa: Perechea Dodean/ Samara, aur la Europenele de la Stuttgart.Perechea romana Daniela Dodean/ Elizabeta Samara a reusit sa castige, in cursul zilei de duminica, medalia de aur in cadrul Campionatului European de tenis de masa care se desfasoara la Stuttgart, in Germania.

Romancele au invins in ultimul act dublul italian format din Nikoleta Stefanova/Wenling Tan, scor 11-7, 11-7, 13-11,11-4. Aceasta este a doua medalie a delegatiei Romaniei la Stuttgart dupa bronzul cucerit de echipa masculina.

Canotaj: Echipajul de 8+1, medalie de aur la Europene.Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, format din Roxana Cogianu, Ionelia Neacsu, Maria Diana Bursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Cristina Ilie, Camelia Lupascu, Eniko Barabas si Teodora Stoica, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de Canotaj care se desfasoara la Brest, in Belarus. Cronometrate cu 6:21.52 de sutimi, romancele au devansat Belarus si Ucraina.

Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu

Campionatul European de Canotaj: Aur pentru Romania la dublu rame.

Din nou sportivii romani ne aduc bucurii.Multumim si felicitari!Poate ca va veni ziua cand canotorii romani vor avea o baza de antrenament  asa cum isi doresc!

Echipajul romanesc de dublu rame format din Nicoleta Albu si Camelia Lupascu a castigat, in cursul zilei de duminica, medalia de aur la Campionatele Europene care se desfasoara la Brest, in Belarus. Cromometrate cu 7:27.28 sutimi, romancele le-au devansat pe sportivele din Rusia si Croatia.

De asemenea, in acest sezon competitional cele doua sportive au castigat si medalia de argint la Campionatele Mondiale de la Poznan.

Clasament pe medalii, proba de dublu rame:

1. Romania – medalie de aur
2. Rusia – medalie de argint
3. Croatia – medalie de bronz.

2 Responses to Aur pentru Romania la Campionatul European de Canotaj:dublu rame,8+1 si la Campionatului European de tenis de masa

  1. octavpelin says:

    Gabi,le urez felicitari macar cu sportul Romania este recunoscuta in afara,o zi frumoasa 🙂

  2. Tavi,m-am bucurat cand am aflat despre aceste victorii din sporturi despre care nu se vorbeste foarte mult si nici bani nu se dau.
    Stii ce salariu are o medaliata ?400 lei si asta multumita legii salarizarii.
    O seara linistita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s