Kinodiseea, primul festival pentru copii din România

Kinodiseea, primul festival pentru copii din România care se desfăşoară între 22 şi 27 septembrie, aduce la Bucureşti un juriu format din copii-actori, precum Timotei Duma şi Catinca Untaru, dar şi ateliere pentru copii moderate de artişti, printre care se numără Maria Dinulescu şi Gabriel Achim.Evenimentele din timpul festivalului – ateliere în cadrul cărora copiii vor învăţa despre actorie, regie, efecte speciale şi costume, proiecţii de filme şi spectacole – vor avea loc la Muzeul Ţăranului Român şi la cinema Gloria.

Directorul artistic al festivalului, Benjamin Ribout, a declarat pentru MEDIAFAX că Gloria, un cinematograf foarte puţin frecventat din Titan, este, de altfel, „miza festivalului”.

Şi pentru că în România industria filmelor pentru copii a stagnat, organizatorii Kinodiseea s-au gândit să facă ceva în acest sens: un concurs de proiecte de film pentru copii şi prezentarea a patru filme româneşti „cult” pentru cei mici.

mediafax.ro

2 Responses to Kinodiseea, primul festival pentru copii din România

  1. daurel says:

    Am locuit mai mult de 10 ani langa cinema Gloria . Mi s-a parut ca este un cartier in regula…Doar acolo locuieste si Mircea Badea…

  2. Eu nu cunosc Bucurestiul si habar n-am care e treaba cu cinematograful cu pricina.
    Am vazut doar la televizor ca sunt cartiere in care nu mi-ar placea sa traiesc.De fapt,n-as putea trai in Bucuresti dupa ce toata viata am trait in orasul aflat la capat de linie.
    Mircea Badea era unuldintre preferatii mei cand ma uitam mai mult la televizor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s