“Play to Stop: Europe for Climate”,Concert eco la Budapesta

Comisia Europeană şi MTV au organizat un nou concert din campania “Play to Stop: Europe for Climate”, important proiect european destinat luptei împotriva schimbărilor climatice. Susţinut de trupa britanică The Editors, concertul va fi difuzat pe MTV pentru o audienţă europeană estimată de 31 de milioane de telespectatori.

Evenimentul de la Budapesta este al doilea de acest gen organizate în acest an, dintr-o serie de trei. Concertul din capitala Ungariei îi urmează spectacolului susţinut în vară la Stockholm de artistul american Moby. Ultima reprezentanţie va avea loc în luna decembrie în capitala Danemarcei, Copenhaga, oraşul în care la doar câteva zile după concertul campaniei “Play to Stop” se va desfăşura cel mai important summit internaţional privind lupta împotriva schimbărilor climatice. La această reuniune politică, speră liderii europeni, se va semna noul acord internaţional de mediu, document ce va urma Protocolului de la Kyoto şi va trasa noua hartă a emisiilor de dioxid de carbon la nivel planetar.

ecomagazin.ro

2 Responses to “Play to Stop: Europe for Climate”,Concert eco la Budapesta

  1. octavpelin says:

    Gabi,ai abordat o problema foarte importanta cea a schimbarilor climaterice peste 100 de sefi de state si premieri s-au intilnit azi cu Barack Obama pentru a discuta aceasta tema,o seara placuta 🙂

  2. Tavi,e important ca lumea sa aiba grija de planeta pe care traim.Deja s-au topit ghetarii si asta nu e de bine.
    Am citit si eu ceva despre intalnirea sefilor de state in legatura cu schimbarile climatice,daca nu uit am sa adaug link-ul articolului.
    O seara frumoasa!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s