40-45% din voturi pentru Traian Basescu in primul tur, visul PDL

manipulation

Visul pedelistilor basecieni e obtinerea a 40-45% din voturi pentru Traian Basescu in primul tur al prezidentialelor, PDL mizand pe dezbaterea asupra referendumului si pe un eventual vot negativ dat lui Lucian Croitoru, au declarat pentru NewsIn surse din PDL.

Cred ca nu cunosc realitatea romaneasca si dezamagirea celor care s-au simtit inselati si tradati de acesti oameni fara cuvant si bun simt,altfel ar intelege ca visul lor frumos e foarte greu de realizat,chiar daca domnul Sever Voinescu e purtator de cuvant.L-am vazut in aceste zile la televizor si am constatat ca s-a molipsit de virusul agresivitatii portocalii,boala care face ravagii in PDL.

Prezent la sedinta Colegiului Director al PDL, presedintele Traian Basescu le-a spus democrat-liberalilor ca si-a fixat niste date pentru manifestari electorale in orasele mari, de care democrat-liberalii ar trebui sa tina seama pentru mobilizarea cat mai mare a activistilor si simpatizantilor presedintelui in exercitiu.
Basescu isi va incepe cel mai probabil campania electorala in Moldova, prin participarea, in cursul saptamanii viitoare, la un eveniment organizat de PDL in aceasta regiune. Pe parcursul urmatoarei luni, seful statului va fi prezent la actiunile PDL de mare anvergura din teritoriu, la care sunt asteptati un numar mare de participanti, urmand ca reprezentantii PDL sa compenseze absenta lui Traian Basescu in alte zone printr-o campanie sustinuta.

Pe langa Gheorghe Flutur, care va coordona campania PDL de sustinere a lui Traian Basescu, au mai fost desemnati Sever Voinescu drept purtator de cuvant al acestuia si deputatul Sulfina Barbu, care se va ocupa de comunicare si de relatia dintre stafful de campanie al presedintelui si partid.

Tinta PDL: 40-45% din voturi pentru Traian Basescu in primul tur

2 Responses to 40-452 din voturi pentru Traian Basescu in primul tur, visul PDL

  1. octavpelin says:

    Gabi,sa stii ca daca lumea nu iese la vot „unitatea militara SS numita PDL”reuseste nu degeaba a facut apel si Joe Biden ca lumea sa iasa la vot,o zi minunata 🙂

  2. Tavi,cred ca ai dreptate.Pe prezenta scazuta la vot se bazeaza activistii portocalii si nu m-ar mira sa ne trezim ca vom fi condusi inca cinci ani de acelasi om. 😦
    O zi insorita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s