Asa suntem respectati


Traian Băsescu şi-a postat pe unul din site-urile de campanie un filmuleţ intitulat „După 20 de ani, asta e REALITATEA”, în care sunt criticaţi politicieni şi patroni ai trusturilor de presă printre care Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Iliescu, Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Dinu Patriciu.
mediafax.ro

Empty_Romanian_Flags
Ca cetatean al Romaniei,mi-e rusine ca presedintele a acceptat acest filmulet pe site-ul lui,mi-e rusine de mizeria asta de campanie pe care o face el cu stafful lui  si postacii virtuali care improsca cu murdarie pe oricine nu e de acord cu violenta si agresivitatea de care avem parte,mai ales din anul 2007.
Nu voi mai vota un astfel de presedinte si sper sa nu castige alegerile.Ar fi ca si cand ne-am taia craca de sub picioare si am cadea intrun hau,in iad,mai exact.

2 Responses to Asa suntem respectati

  1. octavpelin says:

    Gabi,Acest Basescu este mai rau decat Hitler parlamentul ar trebui sa scoata in afara legii acest PDL neonazist si pe Fhurerul sau ,o zi frumoasa 😦

  2. Tavi,eu sper ca presedintele sa nu fie reales,iar cei care-l sustin,cei cu creierele spalate,sa se trezeasca la realitate si sa se rusineze de prostia si rautatea lor.
    O zi calduroasa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s