Targul de carte, muzica, film „KILIPIRIM”, editia a IX-a 2009!

Targul Kilipirim
18-22 noiembrie 2009

Galeria Dalles anunta Targul de carte, muzica, film „KILIPIRIM”, editia a IX-a 2009! Consacratul eveniment, deschis in inima Bucurestilor si asteptat de zeci de mii de iubitori de cultura, va desfata timp de 5 zile (in perioada 18-22 noiembrie) gustul amatorilor de carte, muzica si film la preturi de „kilipir”.

Intr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reiinoit, KILIPIRIM isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini.

Cu un accentuat spirit social, KILIPIRIM va continua la aceasta editie proiectul umanitar „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”, proiect sustinut de Fundatia RTC si Mobexpert (sponsorul evenimentului). Orientat catre nevoia de lectura a generatie a IIIa din centrele de batrani, proiectul va raspunde in acest an si nevoii de lectura a celor mici. Cu sprijinul Fundatiei si al Mobexpert, doua biblioteci vor ajunge in „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucuresti – centru de asistenta sociala a persoanelor varstnice precum si in „Centrul socio-cultural Provita”, al Parohiei Valea Plopului – centru de asistenta sociala a copiilor abandonati.

In cadrul spatiului expozitional al targului, va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta campanie adresata celor doua centre.

Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului KILIPIRIM! Patru castigatori ce isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business.

Galeria Dalles va gazdui la mezanin, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie, unica in Romania, realizata de Nikon Romania si fotograful Mihai Moiceanu – „o excursie fantastica printre cele mai inalte varfuri din lume: personaje si peisaje inedite care va vor taia rasuflarea”.
Eveniment: KILIPIRIM – carte, muzica si film / editia a IX-a

Program de vizitare: 10.00-20.00
Organizator: X PO NOI
Intrarea libera

4 Responses to Targul de carte, muzica, film „KILIPIRIM”, editia a IX-a 2009!

  1. daurel says:

    Sper sa ajung la targ. Sotia a tot donat lucruri pentru copiii de la Valea Plopului; acum , ca stiu, voi selecta ceva carti scolare ramase de la fiice. Multumesc.

  2. Va felicit pentru donarea de carti si sper sa ajungeti la targ.Mi-a facut placere sa amintesc despre acest eveniment despre care am auzit la emisiunea Trezirea la apel de pe TVR.

  3. octavpelin says:

    Gabi,ce fain este de cei care stau in Bucuresti,as vrea sa merg si eu la acest tirg,am donat carti pentru copii din Dubasari-transnitria,o sambata frumoasa 🙂

  4. Tavi,te felicit pentru ca ai donat carti pentru copiii din Transnistria.Poate ca vei ajunge la targul acesta sau exista o posibilitate ca cei care vor sa doneze sa o faca.
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s