Mogulii au vorbit la televizor

Aseara am vazut la televizor o parte din emisiunea Ora de foc de la RTv in care  mogulii (fara mogulul Dan Voiculescu) au raspuns intrebarilor jurnalistilor.Am asistat la scene jenante pentru un om normal, dar nu si pentru sustinatorii fanatici ai marelui si unicului conducator al Romaniei.Oare acesti oameni nu inteleg ca au probleme de sanatate si ca au nevoie de ajutor de specialitate pana nu e prea tarziu?

Tin sa precizez ca nu pot fi manipulata de nimeni si cu atat mai mult de emisiuni tv sau articole din presa.Sunt un om care vede si simte realitatea fiindca traiesc in Romania reala a celor multi.

Mai bine moguli decat asa zisi luptatori pentru romani!

Băsescu: Îi văd pe mogulii aştia ca pe nişte rechini care se învârt în jurul datei de 6 decembrie

Traian Băsescu a susţinut miercuri seară o declaraţie de presă la sediul său de campanie. Preşedintele a lansat din nou un atac dur la adresa „mogulilor”.

„La domnul Voiculescu, s-a discutat strategia politică, la domnul Patriciu, s-a discutat strategia economică şi la domnul Vîntu, privatizări. Crede cineva că la sediile firmelor acestor domni s-a discutat despre ineteresele cetăţenilor sau despre interesele acestor domni? Credeţi că a discutat cineva cum să îi scoate pe români din criză sau cum să profite ei de criză? Este cinstit, este corect ca oameni politici importanţi, ca Iliescu, Adrian Năstase, Meleşcanu, Radu Stroe, Crin Antonescu, Hrebenciuc, să fie convocaţi la sediile firmelor mogulilor? Toate aceste întâlniri pentru a se discuta lucruri extrem de importante pentru ţară”, a spus Băsescu.

Patriciu: Am vorbit cu Vântu despre un patronat în media

2 Responses to Mogulii au vorbit la televizor

  1. octavpelin says:

    Gabi,foarte bine ca au aparut sunt persoane care au afaceri si trusturi de presa,iar mogul este Traian Basescu”anticomunistu”,o zi minunata 🙂

  2. Tavi,nu-i iubesc pe moguli,mai ales pe Felix,dar cred ca nu strica ca guvernatii nostri sa se consulte cu ei cand e vorba de finante,masuri anticriza.Chiar l-am auzit pe domnul Iosif Boda spunand ca in Elvetia,orice hotarare ia ministerul Economiei de acolo,inainte sunt consultati cei mai mari afaceristi din tara.
    O zi minunata!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s