Duminică vom şti răspunsul.

Update:Traian Basescu ii invita pe sustinatori, pe Twitter, la mitingul organizat de PDL in fata Ateneului

Mihnea-Depinde de definiţia dvs pentru “lovit”…

Cu mana pe Biblie va jur ca a fost un show decent, a meritat cele 3 ore de stat in fata televizorului. Dezbaterea a fost moderata intr-un stil relativ acceptabil de catre Turcescu, mai putin la ultimele clipe de juramant, care mi s-au parut penibile. De asemenea, mi s-a parut ca i-a oferit ceva mai multe sanse lui Basescu sau a tolerat iesirile Presedintelui in dauna lui Geoana. Dintre candidati, in mod cert Traian Basescu a iesit castigator la puncte, desi ambii au plecat de pe scena in picioare. Intr-adevar, Basescu l-a tocat marunt pe Geoana la niste detalii, dar si Presedintele PSD a avut vreo 3 replici demne si credibile. Basescu nu a sters cu el pe jos, doar l-a executat punctual pe niste lucruri care, chiar daca nu meritau, neaparat, ridicate la rang de dezbatere intre prezidentiabili, au tradat nesiguranta si lipsa de pregatire a lui Geoana la detalii.

Chat live pentru dezbatere

Marea confruntare – Repriza 1. Glonţul pregătit de Băsescu: „Aţi fost azi-noapte la Vântu?“. Repriza 2. Geoană pus să jure pe Biblie că nu o să ajute mogulii, Băsescu că nu a lovit copilul

Frica şi ura
Dl. Geoană este predicatorul reconcilierii, al unităţii şi cooperării. Probabil s-a antrenat mult în faţa oglinzii ca să debiteze toate astea fără să-i tresară un muşchi pe faţă. Vă imaginaţi varanul, pitonul şi struţul carnivor, adică Voiculescu, Vântu şi Patriciu, strâns uniţi întru altceva decât înlăturarea lui Băsescu? Sau pe Mazăre fraternizând cu Iohannis? Adrian Năstase renunţând să viseze la întoarcerea pe cai mari, Marian Vanghelie retrăgându-şi proclamaţia: „Voi fi cel mai puternic om din România”?

• Nu cred că problema d-lui Băsescu este consumul de whisky. D-sa suferă de un alt fel de beţie, mult mai gravă şi permanentă: beţia de sine. Îi plac nu numai glumele pe care le face, se iubeşte foarte mult pe sine. Când îşi recunoaşte greşelile – cele mai multe fiind înşelăciuni calificate, nu greşeli – nu pomeneşte nimic de a plăti pentru ele şi nici nu se angajează că n-o să mai facă. Nici măcar slăbiciunea de a-şi cere iertare nu o are, aruncă pur şi simplu „greşeala” în spinarea adepţilor săi: „Iubiţi-mă cu greşeală cu tot, căci sunt unic şi indispensabil! Aşa-i că sunt simpatic?”
Îşi va permite deci, românul, luxul de a urî mogulii, comuniştii, Moscova când îi e frică de ziua de mâine? Duminică vom şti răspunsul.

4 Responses to Duminică vom şti răspunsul.

  1. daurel says:

    Chiar nu gasim un roman cinstit?

  2. octavpelin says:

    Gabi,Basescu este un ticalos,o zi minunata 😦

  3. Ba da.Alegerile de duminica sunt inceputul.

  4. Tavi,m-am convins de asta in special dupa mai 2007.
    E un om prefacut si plin de rautate. 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s