Noi puncte de vaccinare împotriva gripei noi

Am vazut la stiri ca lumea se buluceste la vaccinare impotriva gripei noi.Parca a intrat frica in oameni mai mult ca oricand de cand a murit tanarul actor Toni Tecuceanu,Odihneasca-se in pace!

Le doresc tuturor sa scape cu bine de gripa asta care ucide mai mult ca alte gripe.Sper sa scapam si eu cu familia mea de gripa si de alte rele.

Secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel a anunţat că de sâmbătă, de la ora 13.00, populaţia se poate vaccina împotriva gripei A/H1N1 şi la Spitalul de Oftalmologie Lahovari, precum şi la Spitalul Colentina.La Spitalul de Oftalmologie au fost trimise aproximativ 500 de doze de vaccin, iar dacă vor exista mai multe solicitări, pot fi trimise doze suplimentare.

De asemenea, vaccinarea împotriva virusului A/H1N1 va fi realizată de luni în alte două unităţi, respectiv Institutul „Cantacuzino” şi Institutul de Sănătate Publică, după ce în ultimele zile mii de bucureşteni au cerut să fie imunizaţi.

„Fac apel la medicii de familie să achiziţioneze vaccin şi să susţină campania de imunizare, care este gratuită. Am primit un apel de la directorul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, profesorul doctor Monica Pop, care s-a oferit să organizeze un punct de vaccinare în respectiva unitate sanitară, pentru că este situată în centrul oraşului”, a declarat agenţiei MEDIAFAX secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel.

2 Responses to Noi puncte de vaccinare împotriva gripei noi

  1. octavpelin says:

    Gabi,este o campanie cu „aceasta pandemie”,iar vaccinul rascoleste boli vechi,nu a fost testat indelung,o duminica cu sioare!

  2. Tavi,cred ca deja unii oameni nu mai judeca normal.mai cred ca e asa de usor sa fim manipulati si condusi .
    Insa in cazul vaccinarii de acum, e vorba de frica de moarte ,cea mai mare frica a multor oameni.
    Nu m-am vaccinat si nu stiu daca ma voi vaccina.Voi vedea pe la sfarsitul lunii cand merg la medicul de familie dupa reteta mea.
    O saptamana mai buna!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s