Deconectarile de la alimentarea cu energie electrica au crescut cu 11%

Frig, intuneric, foame, boala.Ne mai lipseste un cutremur mare si va scapa cine poate.
Am citit stiri despre oameni ai strazii care au murit din cauza gerului, dar si despre oameni care au murit in casele lor din aceeasi cauza.
saracia a atins un nivel mare si ne afecteaza pe tot mai multi dintre noi.Nu mai avem slujbe si nici sanse sa gasim locuri de munca decat foarte greu si acceptand salariile de mizerie (bine ca sunt) si munca pana la epuizare.Nu iau apararea patronatului deloc, dar se pare ca acum ei sunt cei care ne mai pot oferi de lucru, iar guvernul ar trebui sa fie mai atent cu mediul de afaceri romanesc.Oare stiu guvernantii Criza a stins lumina pentru 230.000 de consumatori: numarul caselor si al firmelor ramase in intuneric a crescut cu 11%.

Slabirea puterii de cumparare a populatiei pe fondul crizei, precum si cresterea numarului falimentelor in randul companiilor au dus la cresterea cu peste 11% a numarului de deconectari de la alimentarea cu energie electrica in 2009 comparativ cu 2008, potrivit datelor primite de la principalele companii de distributie si furnizare a energiei electrice. Astfel, numarul celor care au ramas fara lumina a ajuns la 230.000, cifra care cumuleaza atat clientii casnici, cat si firmele.

2 Responses to Deconectarile de la alimentarea cu energie electrica au crescut cu 112

  1. octavpelin says:

    Gabi,trist foarte trist,in mileniul 3 ,in timp ce toate tarile progreseaza,noi am revenit in trecut in bezna,o zi calduroasa !

  2. Tavi,cum am mai spus-o,cred ca vom ajunge sa traim in natura,in pesteri si grote daca treburile merg la fel de rau. 😦
    Sa ai o zi minunata!Nu mai e ger.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s