Spectacolul “Stelele Moscovei pe gheata”

Update: Stelele Moscovei pe gheata-Fotografii

„STELELE MOSCOVEI PE GHEATA”, DIN NOU, IN ROMANIA
La sfarsitul lunii ianuarie, romanii din patru orase ale tarii, printre care si Capitala, vor avea parte de un eveniment de exceptie: Igor Bobrin, Natalya Bestemyanova si Andrey Bukin, celebrii patinatori rusi, vin in Romania cu spectacolul „Stelele Moscovei pe gheata”. In Bucuresti, reprezentatia este programata pentru 31 ianuarie, de la ora 19,30, pe stadionul MIhai Flamaropol (Lia Manoliu).
„Balshoi on ice”.
Aflati in tara noastra pentru a doua oara, dupa ce, in 2009, biletele s-au epuizat in cateva ore de la punerea in vanzare, iar evenimentul s-a bucurat de cronici la superlativ, campionii rusi au pregatit un spectacol in doua parti: norocosii care vor prinde un bilet la acest eveniment vor putea urmari, in prima parte, baletul „Spargatorul de nuci”, iar in cea de a doua, in premiera mondiala, un program de tangouri argentiniene si un altul, pe muzica lui Michael Jackson, intr-o coregrafie care a incantat o lume intreaga. De altfel, jurnalistii francezi au reunit sub un singur nume performantele remarcabile ale patinatorilor rusi, „Balshoi on Ice”. Secretul acestei reusite, declara Bobrin intr-un interviu, consta intr-o combinatie rafinata de teatru, balet, acrobatie si patinaj.
Evenimentul este organizat, ca si anul trecut, de Asociatia Culturala Dracula, care are drept partener media televiziunea ANTENA 2. Totodata, „Stelele Moscovei pe gheata” este spectacolul care deschide anul cultural in cadrul Proiectului National Cultural – 2010 „ARTA CONTRA DROG”, program care se desfasoara in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) si Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (ANCCSR).
Calendar evenimente:
29 ianuarie – Iasi
30 ianuarie – Galati
31 ianuarie – Bucuresti
1 februarie – Buzau
2 februarie – Bucuresti

Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „DRACULA” si CIADO (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).
Persoana de contact Puiu GHEORGHIU
Director Marketing si Imagine Asociatia Culturala DRACULA
tel. 0742 534 027 , 0769 606 696

4 Responses to Spectacolul “Stelele Moscovei pe gheata”

 1. Gina says:

  Cea mai frumoasa stire pe anul asta, Gabi!
  Faina de tot!!!

 2. octavpelin says:

  Gabi,suuuuuuuuuuuper au clasa acesti patinatori rusi,o zi minunata 🙂

 3. Gina,imi place si mie stirea asta si mi-ar placea sa vad un spectacol pe gheata.Poate ca voi cauta un videoclip cu un spectacol artistic pe gheata. 🙂
  O zi insorita!

 4. Tavi,au fost si anul trecut si am cautat atunci poze cu patinatorii in diferite spectacole.poate ca gasesc articolul.
  O zi insorita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s