Dan Bittman a donat fiecare salariu de consilier

Felicitari, Dan Bittman!Imi place si ca om si ca artist si nu mi s-a parut deloc nefiresc ca a acceptat functia de consilier la ministrul de Finante.Fiind un om cu bun simt si traind pe pamant nu intrun palat de clestar, Dan Bittman cunoaste realitatea din Romania.Sper sa ramana in functia de consilier cat mai mult!

Oare membrii consiliilor de administratie ale companiilor de stat nu ar putea sa-si doneze indemnizatiile pe care le primesc?Sau macar o mica parte?

Asa cum a promis inca din care a acceptat functia de consilier de finante, Dan Bittman si-a donat toate salariile pe care le-a primit pana in momentul de fata unor familii care aveau mare nevoie de ajutor, potrivit unui comunicat MediaPro Music.

Desi s-a iscat o adevarata controversa legata de Dan Bittman si noua sa postura de consilier de finante, artistul MediaPro Music a donat toti banii castigati in primele trei luni de cand lucreaza la Ministerul de Finante. Astfel, primul a fost pentru operatia unui copil, in Germania, copil care provine dintr-o familie defavorizata, al doilea unei fete care a intrat cu nota maxima la Conservator, la pian in Italia, iar mama ei sufera de un handicap si nu o putea intretine, iar al treilea unor frati care invata bine, orfani de parinti, crescuti de o matusa si ea bolnava de cancer.

“Am fost acuzat atunci cand am acceptat sa fiu consilierul personal al ministrului Vladescu ca n-am ce cauta in acel loc, ca in felul asta se duc pe apa sambetei banii contribuabililor etc. De aceea m-am gandit sa le dau un exemplu celor care judeca inainte sa cunoasca adevarul si sa sprijin cum pot oameni aflati in situatii deosebite aratand in felul acesta cum poti sa ajuti daca si vrei cu adevarat sa o faci.”, declara artistul.

Lucrurile nu se vor opri insa aici deoarece Dan Bittman va dona ca si pana acum toate salariile pe care le va primi atat timp cat va fi in functia de consilier.

sursa

Din blogosfera.

Cum se mai caleste otelul, Voiam sa scriu…, Un pic de presa…Criza

10 Responses to Dan Bittman a donat fiecare salariu de consilier

 1. Da, Gabita, frumos!
  Sa fie intr-un ceas bun!

  Multumesc pentru pomenire, vorba domnului Daurel!!!
  Nu ma pricep deloc la chestti tehnice..

 2. daurel says:

  Bittman este un artist visator. Sefii de la stat, cu salarii mari, doneaza si ei…La partid! trebuie bani pentru campaniile electorale: galeti, pui, pelerine colorate…

 3. Pingback: EBA si Cu ce a gresit Caucazul de Sud « Hai ca se poate!

 4. Gina, de i-ar urma si altii exemplul.
  Cu multa placere.O voi face de fiecare data doar fiindca-mi face placere. 🙂

 5. Bittman imi place mult, o repet.
  da, oamenii cu foarte multi bani doneza pentru partid si vor primi rasplata pentru „bunatatea” lor.Afaceri barosane cu statul.
  Trebuie sa corectez, m-am referit in special la cei din consiliile de administratie ale companiilor de stat.

 6. Gabi,frumos din partea lui ca are destui bani si bine ca face acte de caritate,as vrea sa-i vad pe „Dinu Paturica”ai perioadei de tranzitie care s-au imbogatit pe cai necinstite,dupa ’90 sa faca acte de caritate,dar NU o sa faca?,stii de ce?
  Diferenta este ca Dan Bittman este cetatean roman de origine evreiasca,in timp ce ceilalti sunt Romani ,o zi minunata 🙂
  p.s.ungurii isi ajuta comunitatea.

 7. Pingback: Omisiunea de nopţi « Ioan Usca

 8. Tavi, asa sunt altii,romanii mai putin.Mai ales cei care se dau mari romani patrioti.

 9. sssfinxxx says:

  multumesc 🙂

 10. Cu placere.oricand. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s