Sunt in greva

Syndicalism

Si calculatorul meu a intrat in greva de solidaritate cu toti grevistii din Romania.Prin urmare, am intrat si eu in greva pe o perioada nedeterminata, asta nu inseamna ca nu mai trec pe aici sa se stie ca inca mai traiesc.

Sa plece odata pentru totdeaunam acesti oameni care ne guverneaza dupa bunul lor plac si carora nu le pasa absolut deloc de soarta noastra, a tarii!Astept ca si opozitia si societatea civila sa actioneze impreuna.E nevoie, o obligatoriu sa fim solidari daca ne dorim cu adevarat ca ei sa plece!

FSLI face plângere penală împotriva ministrului Funeriu.Secretarul general al FSLI, Liviu Pop, va depune marţi o plângere penală împotriva ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, pe motiv că acesta a dat un ordin de schimbare a membrilor comisiilor de bacalureat, deşi atribuţii în acest sens are doar secretarul de stat, nu şi ministrul.

Antonescu: Parlamentarii PDL nu mai au scuză că nu votează moţiunea, pentru că propune taxe majorate.Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, luni seară, la Antena 3, la „conştiinţa şi responsabilitatea” parlamentarilor majorităţii, precizând că senatorii şi deputaţii PDL nu vor putea invoca scuza că nu votează moţiunea pentru că propune măsuri de stânga de majorare a taxelor.

Şeitan: Era posibil ca în 2011, salariile să scadă cu 30 – 50%.Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, luni, că era posibil ca în 2011 salariile bugetarilor să scadă cu 30 – 50% sau chiar mai mult dacă actualele măsuri nu ar fi fost aplicate.

Berceanu: În campanie s-a minţit prin omisiune, partidele n-au spus că mergem spre prăpastie .Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat pentru ziarul „Gândul”, că în campania electorală nu a existat niciun partid atât de „sinucigaş” încât să spună că „ne ducem spre prăpastie”, democrat-liberalul apreciind că este vorba despre „minciună prin omisiune”.

Silviu Prigoană a demisionat din PDL Sector 3 .Deputatul democrat-liberal Silviu Prigoană a demisionat, luni, din PDL Sector 3, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul organizaţiei, Silvian Ionescu.Prigoană declarase, luni, pentru „Gândul„, că nu poate renunţa la siguranţa familiei sale pentru o funcţie de membru PDL, pentru că partidul nu dă de mâncare familiei lui, sugerând că va pleca din PDL dacă se va aplica decizia privind opţiunea între afaceri şi politică.

5 Responses to Sunt in greva

  1. Pingback: In Germania se poate « Hai ca se poate!

  2. Gabi, parca si cuvintele sunt sarace..

  3. Gina, oamenii sunt deja lipsiti de vlaga, sunt obositi, speriati, dezamagiti… 😦

  4. daurel says:

    Va fi palpitant…Pacat ca mai trebuie si sa muncesc…

  5. De muncit toti trebuie sa muncim.Doar ca unii muncesc doar pentru supravietuire si asta ii secatuieste de vlaga de ajung sa-si doreasca somnul de veci. 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s