Cateva stiri

Moţiunea de cenzură a PSD a fost citită, miercuri, în plenul reunit, doar parţial, senatorii şi deputaţii fiind de acord cu limitarea lecturii, pentru a nu-l lăsa să aştepte pe preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, care urma să vină în plen de la 11.45.

PSD a depus moţiunea de cenzură după ce premierul Emil Boc a venit, luni, în faţa Parlamentului, pentru angajarea răspunderii Guvernului pentru două proiecte de lege, care prevăd, printre altele, reducerea salariilor bugetarilor cu 25 la sută şi a pensiilor cu 15 la sută.

Iniţiatorii moţiunii apreciază că reducerile de salarii şi pensii nu reprezintă „soluţia corectă” şi susţin că, de fapt, „cancerul bugetar” este reprezentat de „clientela portocalie”.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată marţi, conform deciziei Birourilor Permanente ale celor două Camere.

MDRT ar putea prelua proiectul de realizare a Canalului Dunăre-Bucureşti.Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri seară, la Mamaia, că ministerul pe carte îl conduce ar putea prelua proiectul de realizare a Canalului Dunăre – Bucureşti, pe care să îl includă în Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.

Udrea: Strategia UE pentru Regiunea Dunării ar putea revigora turismul în Oltenia şi Delta Dunării şi ar putea dezvolta un turism de nişă în Delta Dunării, a declarat, miercuri seară, la Mamaia, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Johannes Hahn: Există un boom legat de interesul guvernelor vizavi de Strategia UE pentru Dunăre.Comisarul european pentru Politica Regională, Johannes Hahn, susţine că la Bruxelles au fost primte, în procesul de consultare publică cu privire la Strategia UE pentru Regiunea Dunării, peste 100 de proiecte din partea guvernelor şi a altor părţi interesate, ceea ce reprezintă „un boom” în domeniu.

PDL pregăteşte Guvernul de opt ministere.PDL pregăteşte reducerea cabinetului Boc, nu doar prin renunţarea la agenţiile de stat, ci şi prin comasarea ministerelor, cinci portofolii urmând să fie atribuite democrat-liberalilor, două ministere udemeriştilor şi unul progresiştilor lui Gabriel Oprea, notează ziarul „Gândul”.


Fondul de Solidaritate

Basescu si-a donat salariul pe luna mai in fondul de solidaritate

Se caută un premier…

Nu vrem să omoram romani ci sa salvam Romania

Petunia roz

PNL A DEMASCAT VANZAREA MASCATA A ROMANIEI

3 Responses to Cateva stiri

  1. Pingback: Avocado-preluat de pe ecomagazin.ro « Elisa-gradina mea de vis

  2. Pingback: Puterea si curajul lor este dat de teama noastra « Hai ca se poate!

  3. Pingback: Avocado-preluat de pe ecomagazin.ro - Elisa – gradina mea de vis

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s