Motiunea de cenzura,stiri

Sper, imi doresc ca motiunea de cenzura sa fi votata de majotritate, chiar daca asta ar insemna bucuria presedintelui.Poate ca si el va pleca sau se va potoli din jocurile lui ticaloase.
Cei care cred ca aceasta asumare a taierii salariilor si pensiilor e cea mai buna solutie ca sa scapam de criza, ori se tem ori nu le pasa decat de propria lor persoana.Eu le transmit doar atat:sa va ierte Dumnezeu!

Preşedintele Traian Băsescu a trimis conducerii Parlamentului o scrisoare privind devansarea dezbaterii moţiunii de cenzură, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, menţionând că aşteaptă un răspuns din partea lui Mircea Geoană pentru convocarea Birourilor Permanente reunite.

Liderii de grup PDL, UDMR şi UNPR îl invită pe Geoană la o discuţie, să explice decizia.Membrii Biroului Permanent al Senatului şi liderii de grup din partea PDL, UDMR si UNPR îl invită pe Mircea Geoană la o discuţie, vineri, pentru a explica decizia sa de blocare a convocării Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului în urma scrisorii preşedintelui pe tema moţiunii de cenzură.

Geoană îi scrie lui Băsescu: Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la prezentare, nu înainte.Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, i-a adresat preşedintelui Băsescu joi o scrisoare în care îi răspunde la solicitarea privind devansarea dezbaterii moţiunii de cenzură, în care precizează că, potrivit Constituţiei, dezbaterea are loc după 3 zile de la prezentare, adică nu înainte de 3 zile.

7 Responses to Motiunea de cenzura,stiri

 1. Gabi, Dumnezeu cu mila!

 2. Gina, asa e.Doar Dumnezeu ne mai poate salva.daca vrea.

 3. octavpelin says:

  Gabi…….VA PICA….:(

 4. Pingback: Anca Boagiu a mai gasit un vinovat pentru criza din tara « Hai ca se poate!

 5. daurel says:

  Sunt cu ochii pe ei…Basescu incurca rau; parca vrea mereu sa enerveze pe cineva…

 6. Tavi, eu sper ca va trece.Precis va trece, chiar daca presedintele ar fi vrut ca astazi sa se intample evenimentul in speranta ca nu va trece motiunea.

 7. Basescu e cel mai parsiv om sau poate ca e doar bolnav si nu-si da seama!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s