Daniel, tatăl bolnav care îşi creşte singur fetiţa, are nevoie de ajutor

Daniel Zăvoi este un tată necăjit care îşi creşte singur fetiţa, pe micuţa Vanessa, în vârstă de cinci ani, deşi a rămas infirm în urma unui accident de muncă.

În urmă cu cinci ani, Daniel a avut un accident de muncă şi a rămas infirm. Apoi, soţia sa l-a părăsit şi l-a lăsat singur cu fetiţa lor. Ea i-a dat putere şi pentru ea a continuat să muncească.

A plecat în Spania, să mucnească pentru a strânge bani pentru operaţie, dar acolo a avut un alt necaz: a căzut din nou de pe schele. Acum, cei doi locuiesc într-un apartament social şi au multe datorii.

Oamenii cu suflet bun care au văzut povestea lor i-au ajutat cât au putut, astfel că, din cele 35 de milioane de lei pe care îi datorau, au mai rămas de dat doar 9 milioane. Daniel a fost impresionat să vadă că în contul de la bancă a donat bani chiar şi o doamnă de 60 de ani. Din puţinul ei, femeia le-a dat 17 lei, o sumă mică pentru mulţi, dar care contează pentru cei care nu au.

Irina Loghin a fost foarte impresionată de povestea lui Daniel şi a fetiţei sale, Vanessa şi i-a transmis fetiţei că o va vizita cât de curând va putea şi îi va aduce castelul şi păpuşa pe care şi le doreşte. Cei trei solişti i-au transmis lui Daniel să aibă curaj şi să meargă mai departe, pentru fetiţa lui.

Irina Loghin îşi aminteşte că nici copilăria ei nu a fost foarte veselă. A trecut prin multe greutăţi, au fost şase fraţi şi au suferit de foame în timpul războiului, dar consideră că aceste greutăţi au transformat-o într-un om mai puternic. Ea spune că Dumnezeu este cel care o ajută şi o ocroteşte de fiecare dată şi că şi-a învăţat copiii să se roage în fiecare seară, pentru că puterea credinţei este foarte mare.

Irina Loghin a cântat o melodie pe care a dedicat-o micuţei Vanessa, un cântec foarte vesel, potrivit pentru această perioadă a anului.

Să fim şi noi alături de Daniel şi de fetiţa lui, de la inimă la inimă!

CONTURI:

BANCA: BANK POST
SUCURSALA: PLOIEŞTI
TITULAR: DANIEL ZĂVOI
EURO – RO62BPO30002656988
RON – RO03BPO30002656988
NUMĂR DE TELEFON: 0727.579.813

acasatv.ro

2 Responses to Daniel, tatăl bolnav care îşi creşte singur fetiţa, are nevoie de ajutor

  1. octavpelin says:

    Gabi,multumesc pentru informatii ,o zi linistita!

  2. Tavi, de ar fi ajutat acest tata napastuit de soarta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s