Elena Udrea laudata de presa internationala si Elena Udrea desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti

In presa internationala a aparut o stire buna despre un reprezentant al guvernului si anume despre doamna ministru Elena Udrea.

The Independent: Gestul Elenei Udrea de a împărţi pantofi cu toc la Săuceşti, o dovadă de umanitate.Gestul ministrului român Elena Udrea de a împărţi pantofi cu toc femeilor din satul Săuceşti, afectat de inundaţii, este o promisiune de viitor mai bun, susţine jurnalista britanică Joan Smith, într-un articol intitulat „Tocurile înalte arată umanitatea care lipseşte vălului islamic„.

Marturisesc ca nu mi-a placut cum au prezentat unele televiziuni oferirea de ajutoare oamenilor napastuiti de natura, insistandu-se doar asupra pantofilor cu toc cand au fost oferite articole de imbracaminte si incaltaminte nou noute.Sunt sigura ca oamenii au apreciat lucrurile noi avand in vedere ajutoarele primite in anii trecuti, imbracaminte ramasa in magazii deoarece era foarte uzata si chiar murdara.Chiar am auzit cativa oameni vorbind ca au facut curat in dulapuri si au adunat in saci si sacose ce nu le-a mai trebuit.Sa ma ierte cei care nu au gandit asa si au trimis lucruri curate si mai putin uzate.Poate sunt rea, dar acesta e adevarul.Exista articole in ziare si emisiuni TV cu povesti de atunci.

Urmeaza o stire care nu ma mira deloc si cred ca acesta e drumul spre functia de premier in caz ca domnul presedinte al lor va lua hotararea sa-l demita pe actualul premier cu care nu mai e in relatii bune sau asa vrea sa para pentru prostirea noastra.

Elena Udrea, desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti , a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.Flutur a precizat că s-a luat această decizie urmare a anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului.

Pentru funcţia de preşedinte interimar al PDL Bucureşti, în locul lui Negoiţă, au candidat Elena Udrea şi deputatul Costică Canacheu. Potrivit lui Flutur, în BPN, Udrea a obţinut zece voturi, Canacheu a obţinut trei voturi, iar şase voturi au fost anulate.

Udrea: E doar un zvon că aş prelua şefia PDL Bucureşti, 24 iun 2010

Din blogosfera.

Theodora.O ce veste minunata

Liviu Negoiţă, încă una din peniţă! O sală de sport cât zece diguri pentru inundaţii

Ioan Usca.Inocentul – VII

Tavi.BASESCU ACUZAT DE PRESA BRITANICA:MAREA BRITANIE VA FI INVADATA DE MOLDOVENI DIN CAUZA ACESTUIA!!!

3 Responses to Elena Udrea laudata de presa internationala si Elena Udrea desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti

  1. Pingback: Elena Udrea laudata de presa internationala si Elena Udrea desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. octavpelin says:

    Gabi,au luat-o la misto,pe Lenuta di Plescoi,o zi insorita!

  3. Tavi, din cate se vede, doamna Elena Udrea e foarte importanta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s