Campania impotriva eutanasiei continua!

Camera Deputatilor NU a adoptat proiectul legislativ in formula propusa de catre Comisia pentru Administratie Publica. Doua treimi dintre parlamentari au votat pentru trimiterea legii inapoi la comisia prezidata de Sulfina Barbu.

Peste trei saptamani vor avea loc, din nou, dezbateri in comisie. Se vor discuta toate amendamentele propuse, atat cele pentru eutanasie cat si cele pentru sterilizare (nediscutate la intalnirea din 1 martie a comisiei).

Va rugam sa promovati in continuare petitia Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor impotriva reintroducerii eutanasiei in masa a cainilor. Aceasta petitie ne poate ajuta sa mobilizam si mai multi participanti la viitoarele actiuni, nu doar de protest ci si voluntariat.

In mai putin de 6 zile petitia http://www.fnpa.ro/petitie/FNPA – www.fnpa.ro/petitie – a inregistrat peste 10.000 de semnaturi si numarul acestora creste in continuare. Un numar mare de semnaturi sigur va motiva deputatii sa voteze in continuare impotriva eutanasiei.

Strangeti semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Dati petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.

Downloadati si printati petitia impreuna cu modelul de tabel:
http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc

Adresa la care va rugam sa trimiteti semnaturile stranse este: Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges. (Vicepresedinta FNPA, Carmen Arsene – cmarsene@yahoo.com) este din Pitesti. Alternativ, puteti trimite copii scanate la petitii@fnpa.ro , iar daca sunteti din Bucuresti ne putem intlani personal.

Daca v-ati schimbat poza de profil pe Facebook pentru promovarea mitingului nu va grabiti sa o dati jos. Schimbati-o cu cea atasata, la fel si pentru avatarul de pe Messenger.

Stiati ca initiativa legislativa apartine, dupa caz, Guvernului, deputatilor, senatorilor sau unui numar de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot? Articolul 74 din Constitutia Romaniei.

Din blogosfera.

Ioan Usca.Comoara

Caius.Inocentul-22

Mirela Pete.Webdesign by Dexign

Gabriela Savitsky.România sfâşiată

Gina.a fost ca ieri

Daurel.Cred cã este actualã…

Tavi.TRAIAN BASESCU SI I.C.C.J. A DECIS FARA DREPT DE APEL;DAN VOICULESCU A COLABORAT CU SECURITATEA SUB NUMELE DE COD MIRCEA SI FELIX!

Theodora.Emil Boc prim-ministru pe viata SAU Tupeul hotului pe care il prinzi cu mana in buzunarul tau si tot el tipa ca il violentezi

Reclame

4 Responses to Campania impotriva eutanasiei continua!

 1. octavpelin says:

  Gabi,iti doresc un weekend insorit!

 2. Tavi, multumesc.E insorit si e cald.Azi va fi si mai cald si mai frumos!

 3. VA MULTUMESC CA NU ATI UITAT!

  Sunt constient ca este o lupta ale carei rezultate, presupunand ca vor fi benefice, nu vor putea fi vazute de cei mai multi dintre noi! Din nenorocire, scelerarea si iresponsabilitatea au devenit parte integranta a celor mai multi dintre noi, iar pentru a eradica aceste flageluri este nevoie de actiuni si masuri sustinute, pe zeci de ani!

  PESTE 2 SAPTAMANI LEGEA VA REINTRA IN COMISIA DE ADMINISTRATIE PUBLICA! SPER CA VOM FACE IAR DEMONSTRATIE, SI VOM FI DIN NOU IN STRADA ATUNCI CAND LEGEA VA AJUNGE IAR LA CAMERA DEPUTATILOR!

  ANUNTATI RUDELE, PRIETENII, PUBLICATI ANUNTURI PE UNDE STITI SI PE UNDE PUTETI!

  SA NU LASAM DEMENTA SA ACAPAREZE COMPLET SOCIETATEA ROMANEASCA! TOTI VOM SUPORTA CONSECINTELE ACESTOR ORORI, MAI MULT CHIAR DECAT ALE SARACIEI SI MIZERIEI – DACA VA PUTETI IMAGINA ASA CEVA!

  ESTE VORBA DE MULT MAI MULT DECAT DE SIMPLA PROTECTIE A ANIMALELOR: ESTE VORBA DE UMANITATE! ESTE VORBA DE DEMNITATEA UMANA! ESTE VORBA DE CELE MAI INALTE VALORI PE CARE OMENIREA LE-A GENERAT DE LA INCEPUTUL ISTORIEI SALE!

 4. Am anuntat prin intermediul celor doua bloguri ale mele, am semnat petitia, am trimis cateva e-mail-uri la ai mei.Mi-ar fi placut sa am mai multe cunostinte si prieteni cu adresa de e-mail, insa sper ca cei la care am trimis petitia vor semna si vor ruga si pe altii sa semneze.
  Cred ca medicii veterinari, asociatiile de protectia animalelor ar trebui sa faca actiuni in scoli, gradinite si-n locuri publice, in mass-media ca sa-i faca pe oameni sa inteleaga, sa respecte, sa iubeasca animalele, prin urmare si pe semenii lor.
  Poate ca vom deveni umani si solidari cu toate fiintele care au nevoie de ocrotire.
  Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s