Catastrofa din Japonia ar putea avea un impact superior celei de la Cernobîl

Catastrofa din Japonia ar putea avea un impact superior celei de la Cernobîl

Purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, Francois Baroin, a afirmat miercuri că, „în cel mai grav dintre scenarii”, după accidentul nuclear din Japonia, catastrofa ar putea avea „un impact superior celei de la Cernobîl„.

Baba Vanga a prezis dezastrul nuclear din Japonia: abia e la început

Baba Vanga, renumită pentru previziunile ei catastrofale în ceea ce priveşte soarta omenirii, a anunţat pentru 2011 că în emisfera nordică va dispărea flora şi fauna din cauza unor precipitaţii nucleare.

Pare că a anticipat explozia nucleară din Japonia.”În 2011, ca urmare a căderilor de precipitaţii nucleare în emisfera nordică nu va fi niciun animal sau vegetaţie. În 2014 cei mai mulţi oameni vor suferi de cancer de piele şi alte boli de piele. În 2016, Europa nu va mai avea populaţie”.

 

Continuarea aici.

Nu stiu altii cum simt, insa eu sunt foarte trista si ingrijorata de ceea ce se intampla in Japonia.Ce mai conteaza o motiune picata, un nou scandal politic, atitudinea mizerabila a portocaliilor si-a sefilor lor, ranjetele lor diavolesti, indecenta, incompetenta, ticalosia, lipsa de umanitate, de mila… cand omenirea trece prin momente atat de grele si periculoase, cand viitorul se anunta atat de negru, cand viata e in pericol?Cred ei ca vor fi feriti de dezastre?Toti vom fi egali atunci.

Din blogosfera.

Theodora.FLOTA ROMANIEI

Ioan Usca.Aluzii

Caius.Inocentul – 26

Theodora.Astazi 15 martie 2011, Csibi Barna functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, l-a “spânzurat” pe Avram Iancu – „Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor” –

Theodora.Motiunea de cenzura de astazi 16 martie 2011

Caius.Inocentul – 27

Ioan Usca.Destin

2 Responses to Catastrofa din Japonia ar putea avea un impact superior celei de la Cernobîl

 1. Nu vom fi niciodata egali: aia plin de bani vor trai o viata buna si frumoasa, chiar si in adaposturi nucleare, unde vor avea tot ce le pofteste inimioara lor scalambaiata, iar saracii vor suferi dincolo de orice imaginatie.

  Daca stam sa ne batem capu’ cu Baba Vanga, am ajuns rau de tot 😉 ! A debitat aia la tampenii, „fara numar”… asa putem sa ne alegem ce vrem noi!

  Si daca nu avem norocul sa crapam pana in 2014?! Basescu&Co. pot sa fac tot atata rau cat o catastrofa nucleara! Daca am face dreptate pana sa murim de cancer, tot am muri impacati! Asa, ei vor trai intr-o perpetua stare de beatitudine (si de ebrietate) iar noi vom fi morti 😦

  Eu vreau sa-si primeasca pedeapsa TOTI cei care s-au facut partasi la aceasta catastrofa in care se zbate ROMania!

 2. Vlad, stii ca m-am gandit si eu la adaposturi in care vor ajunge doar cei bogati?insa o catastrofa nu le mai lasa timpul sa scape si vor fi maturati si ei ca ceilalti.
  pe baba Vanga am pomenit-o nu pentru ca se vorbeste despre prezicerile ei si unii s-ar putea sa fie interesati.
  Pana in 2014 unii dintre noi s-ar putea sa fie plecati in lumea cealalta, e mult pana atunci, iar conducatorii nostri portocalii isi continua ticalosiile fara nici o remuscare sau teama.iar noi am ajuns jos de tot si inca coboram pana ajungem niste monstri. 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s