200.000 de români cu telefoanele urmărite într-un singur an

Doar in Romania portocalie e posibil asa ceva.In timp ce politistilor li se taie bani si sunt amenintati cu pierderea locului de munca, serviciile o duc din ce in ce mai bine.Nici nu e de mirare ca pentru serviciile de ascultare si urmarire a celor care nu pupa dosurile puterii portocalii si spun lucrurilor pe nume, asa cum sunt si cum le traim, cu riscul de-a li se face pe loc un dosar…

In plus, presedintele portocaliilor are chef  taman acum de o noua constitutie, exact asta e cea mai arzatoare chestiune.Iar fanii lui infocati, portocaliii cei mai portocalii, bineinteles ca sunt de acord, mai mult chiar, au cerut ca Antonescu să demisioneze urgent din Parlament şi să dispară din viaţa publică

PDL susţine că preşedintele PNL, Crin Antonescu, nesocoteşte voinţa exprimată la referendumul din 2009 şi trebuie să demisioneze urgent din Parlament şi să dispară din viaţa publică, după declaraţiile acestuia potrivit cărora PNL nu va participa la modificarea Constituţiei.

In ce tara traim?

Guvernul tocmai a dat o hotărâre prin care a majorat bugetul Serviciului Român de Informaţii (SRI) cu 4,2 milioane lei (peste un milion de euro). Şi asta în condiţiile în care poliţiştilor li s-a tăiat azi 30% din norma de hrană.

sursa

200.000 de români cu telefoanele urmărite într-un singur an.Datele sunt oficiale şi au fost cuprinse într-o „expunere de motive” a unei legi prin care Ministerul Justiţiei încearcă să schimbe noul Cod de Procedură Penală.
Companiile de telefonie au primit din partea procurorilor 200.000 de solicitări pentru obţinerea unor date de trafic (listing-uri, IP-uri, titulari de abonamente etc.) numai în anul 2008. Practic, gândind strict mate­matic, zilnic, organele de anchetă au trimis 548 de cereri prin care au soli­citat informaţii referitoare la aspecte ce ţin de viaţa privată a unor persoane, respectiv convorbiri, corespondenţă electronică, cerc de prie­teni etc.
Datele sunt oficiale şi au fost cuprinse într-o „expunere de motive” a unei legi prin care Ministerul Justiţiei încearcă să schimbe noul Cod de Procedură Penală. Culmea, acesta a fost adoptat, dar nu a intrat încă în vigoare, aşa că Guvernul încearcă, probabil, să repare „greşelile” Parlamentului. Legislativul a eliminat acest drept al procurorilor de a solicita informaţii companiilor de telefonie, iar competenţa a fost atribuită judecătorului de drepturi şi libertăţi (instituţie nouă, prevăzută în acelaşi act normativ). Din acest motiv, Ministerul Justiţiei încearcă, pe ultima sută de metri, ca prin Legea de punere în aplicare a Codului de Procedură Penală să dea puteri sporite procurorilor în acest domeniu.

jurnalul.ro

Din blogosfera.

Daurel.Puri si simpli. Copiii

Caius.Angoasă

Gabriela Savitsky.Borne

Ioan Usca.Ultimul Mitropolit – 48

Ultimul Mitropolit – 49

Mirela Pete.DEXIGN. Kyte: logo şi ambalaj

9 Responses to 200.000 de români cu telefoanele urmărite într-un singur an

 1. Rox says:

  Iata unde sunt banii de salarii. Chiar domnul Igas a scapat intrebarea „unde s-au dus banii ?” A gandit cu voce tare….

 2. Pingback: Ultimul Mitropolit – 50 « Ioan Usca

 3. Gabi,
  Nu știu cum se face , dar nu prea ne mai întâlnim- eu și tu..

 4. Pingback: Sebastian Lazaroiu este noul ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – De la rolul de Oracol la Cotroceni la rolul de Terminator « Hai ca se poate!

 5. Pingback: După melci « Ioan Usca

 6. Acolo se dau bani intotdeauna.E serviciul pe care domnul presedinte il iubeste cel mai mult.Inca din prima clipa de cand a ajuns acolo de unde va pleca curand.
  Domnul Igas nu trebuia sa accepte functia.

 7. Gina, nu ne prea intalnim fiindca nu prea mai stau pe-aici ca altadata.
  Din motive de sanatate, in special.

 8. Gina, chiar acum cateva minute te-am vizitat.
  Voi scrie si eu povestea dupa ce termin cu raspunsul la comentarii si cu vizitele pe la voi. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s