Noaptea Institutelor Culturale, pe 24 iunie

Peste 50 de evenimente, timp de peste 14 ore, vor fi organizate în Bucureşti cu ocazia celei de-a cincea ediţii a Nopţii Institutelor Culturale, pe 24 iunie, amatorii având la dispoziţie biciclete, dar şi o cursă specială RATB gratuite pentru a participa la manifestări.
Un proiect derulat de reţeaua EUNIC din România, Noaptea Institutelor Culturale cuprinde evenimente propuse de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Forumul Cultural Austriac, Fundaţia Culturală Greacă, Institutul Goethe, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso”, Institutul Polonez şi Delegaţia Wallonie-Bruxelles. Coordonatorul ediţiei din acest an este Forumul Cultural Austriac.

Pentru Noaptea Institutelor Culturale, organizatorii, împreună cu Green Revolution, vor pune la dispoziţie 60 de biciclete echipate nocturn, care vor putea fi închiriate dintr-un punct special amenajat pe Str. Arthur Verona, lângă Biserica Anglicană. Doritorii sunt rugaţi să se înscrie în prealabil la adresa office@austriacult-bucuresti.ro, trimiţând numele, prenumele şi CNP-ul. Bicicletele vor putea fi ridicate în baza cărţii de identitate în intervalul 19.00 – 21.00 şi vor fi înapoiate în intervalul orar 02.00 – 04.00.

O cursă specială RATB pentru Noaptea Institutelor Culturale va parcurge traseul Piaţa Presei – Piaţa Universităţii, pe arterele: Bd. Mărăşti, Bd. Aviatorilor, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Dacia, Bd. Carol, Bd. Magheru, în intervalul orar 23.00 – 04.00 şi este gratuită.

mediafax.ro

Din blogosfera.

Theodora.Ce a mai ramas din relatia de prietenie dintre Romania si China sau Cum isi permite Basescu Traian sa distruga o relatie de prietenie veche de peste 70 de ani dintre Romania si China

Theodora.Consultarile de la Cotroceni au fost castigate clar de USL – Liderii USL au dovedit maturitate si responsabilitate

Theodora.Cum arata un adevarat lider politic

Caius.Mutantul

Ioan Usca.Texte

Ioan Usca.Primul trubadur

Teo Negură.Miercurea fără cuvinte 10 – îmbrăţişarea clapelor

Mirela Pete.Miercurea fără cuvinte. Scrie textul!

Rokssana.miercurea fara cuvinte- 8 (Wordless Wednesday)

Tavi.TRAIAN BASESCU STALINISTUL CONTINUA EXPERIMENTUL CIOPARTIREA ROMANIEI CU AJUTORUL UDMR!

9 Responses to Noaptea Institutelor Culturale, pe 24 iunie

 1. Pingback: se poate (inca) trai « Rokssana's Blog

 2. Gabi,
  Adică în noaptea de Sânziene??
  p.s.nu sunt superstițioasă, dar..

 3. Pingback: Am întins-o « Teo Negură

 4. Pingback: sursa de lumina « Rokssana's Blog

 5. Pingback: Pinalty « Ioan Usca

 6. Pingback: Diversiune si incercare de denigrare – Ce a vrut sa ne transmita de fapt Basescu Traian atunci cand l-a acuzat de tradare si de complicitate la genocid pe Regele Mihai « Hai ca se poate!

 7. Pingback: Impression, soleil levant şi parfum Chypre « Mirela Pete. Blog

 8. Pingback: Reactiile domnilor Crin Antonescu si Victor Ponta la acuzatiile si jignirile pe care Basescu Traian le-a facut la adresa Regelui Mihai

 9. Pingback: SPECTACOL ÎN PĂDURE | Stropi de suflet

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s