Felicitari, Antena 3!Va multumim.

Felicitari, Antena 3 pentru premiiie castigate la Londra si va multumim!Aseara ne-ati adus vesti bune si ne-ati inseninat sufletele!Ii felicit si pe actorii teatrului Nottara care se afla la Londra invitati sa tina cateva spectacole pe scenele londoneze!
Nu-i asa ca mai exista lucruri bune si frumoase?Si speranta?

Miercuri seară, la Londra, a avut loc gala premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

Carmen Avram şi echipa emisiunii „În Premieră” de la Antena 3 au câştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI AIB (The AIB’s International Jury Highly Commends), pentru documentarul „Oraşul Otrăvit”. Materialul realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard a fost premiat la cea mai râvnită categorie a competiţiei, categoria „Best Investigative documentary – TV” (Cel mai bun documentar de investigaţie pentru TV), unde a concurat cu materiale realizate de televiziunile CNN International, BBC, Aljazeera English sau Channel News Asia.
Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au mai fost nominalizaţi cu materialul “Români pe drumuri” la categoria Current Affairs Documentary – TV, în timp ce o a treia nominalizare a venit pentru modul în care Antena 3 a acoperit, în timpul emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, tragedia de la maternitatea Giuleşti. La categoria Clearest coverage of a single news event – TV, Antena 3 a concurat cu materiale de la televiziuni ca Aljazeera English, care a relatat despre moartea lui Osama bin Laden, BBC World News, care a transmis informaţii despre cutremurul şi tsunamiul din Japonia, CBS cu o ediţie a renumitei producţii “60 minutes” sau Sky News care a acoperit criza din Egipt.

antena3.ro

Din blogosfera.

Theodora.Stati linistiti la locurile voastre! – Maine 11.11.2011 la noi nu o sa vina Sfarsitul Lumii

Gabriela Savitsky.Ce facem când nu facem nimic

Elisa.Calculele privind banii de pensie in 35 de ani de munca

Rokssana.fereastra

Amintiri din filumenie.Vechi scăpărări (091111)

Teo Negură.Sindicatul bunelor maniere

lunapatrata.Cocoselul…

Gina.cine , ce ( mai) suntem?

Tavi.FAZ: TRAIAN BASESCU A ACORDAT UN INTERVIU COTIDIANULUI GERMAN IN CARE A OMIS SA SPUNA DE CE A FOST CHEMAT IN GERMANIA?PENTRU DEMISIE.

8 Responses to Felicitari, Antena 3!Va multumim.

 1. Pingback: Somerul « Rokssana's Blog

 2. Buna seara,
  imi cer iertare ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra de a publica pe blogul d-voastra un logo cu blogul pe care il detin http://safimoameni.blogspot.com/
  doresc sa ajut si eu la randul meu.astept raspuns la pagina mea de e-mail placintavlad@yahoo.com sau comentariu pe blog.Multumesc pentru intelegere

 3. Pingback: Fantezie la un ceai… « lunapatrata

 4. Pingback: La Berlin, cu mana intinsa « Hai ca se poate!

 5. Pingback: In imensa mea bunatate « Hai ca se poate!

 6. Pingback: Ceaiul (Poveste parfumată) | innerspacejournal

 7. Buna ziua,
  Va multumesc ca ajutati oamenii care au nevoie de sprijinul semenilor lor, am preluat logo-ul si l-am postat.
  Multa sanatate!

 8. Sorin says:

  Antena 3 n-a castigat niciun premiu, nicio mentiune. Puteti verifica asta accesand site-ul oficial al asociatiei care a organizat evenimentul (aib org uk) . Link aici:http://www.aib.org.uk/newsContent.asp?node_id=8,95&content_id=2434 Pentru ca s-au zbatut sa se duca pana acolo, ingrosand randurile participantilor si dand prilej organizatorilor sa se mandreasca cu attendace-ul, au fost si ei mentionati undeva, in coada unei liste dupa multe alte televiziuni. Nu apar la categoria “WINNERS”. Categoria la care sunt mentionati este aceea de ““highly commended FINALISTS”. Deci nu WINNERS, ci FINALISTS! OK?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s