Romanii dispar incetul cu incetul


Ironic.Mihai Matei-sursa poza.

Populaţia României a scăzut în martie cu 5.150 de persoane faţă de luna anterioară, din cauza sporului natural negativ, informează, marţi, Institutul Naţional de Statistică (INS). În luna martie s-au născut 18.048 copii (9,9 născuţi-vii la 1000 locuitori), cu 1.630 mai mulţi decât în februarie. Numărul persoanelor care au decedat în martie a fost de 23.198 (12,7 decedaţi la 1000 locuitori), cu 1.072 mai mulţi decât în luna precedentă.

Excedentul numărului decedaţilor faţă de numărul născuţilor-vii – spor natural negativ – a determinat scăderea numărului populaţiei în luna martie cu 5.150 persoane, în timp ce în luna februarie a scăzut cu 5.708 persoane.

Cred ca de acum incolo ne vom imputina pe zi ce trece.Fie ne imbolnavim mai rau si neavand bani pentru tratament ne curatam, fie ne punem capat zilelor fiindca am ajuns in acest hal de batjocura si nu avem puterea sa facem nimic.
Guvernantii nostri si domnul presedinte ne trombonesc ca de obicei, daca ar fi vrut cu adevarat solutii sa se adune bani la buget, ar fi trebuit sa inceapaa de la ei:in primul rand de la administratia prezidentiala, apoi de la fiecare minister in parte si agentiile guvernamentale, de stat.

Mai putin lux si vizite de lucru, mai putini angajati de partid, ar trebui sa se renunte la postacii care isi vad nestingherit de injuraturi si jigniri.

Nesimtirea si bataia lor de joc a atins cele mai inalte culmi si nu e de mirare ca oamenii ies si vor iesi in strada.Din pacate, tare mi-e teama ca nimeni nu ne va asculta.

Theodora.In atentia somerilor din Romania

7 Responses to Romanii dispar incetul cu incetul

  1. Gina says:

    Gabita, te rog frumos, fii optimista.Cand nu-ti ajung banii, recurgi la donatia presedinteluyi. Stii cum este- de ce ie, de aia creste..
    Te-ai linistit?
    Asa vezi!!!

  2. Pingback: Dare de seamă despre norbi…(2) « Dispecer Blogosferă

  3. octavpelin says:

    Gabi,Da ,dispar incetul cu incetul,azi dimineata pe la 6,mi-o murit un vecin pensionar,Dumnezeu sa-l odihneasca 😦
    p.s.ai o dedicatiwe muzicala.

  4. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Posibile reușite

  5. Pingback: Ce trebuie sa se mai intample? « Hai ca se poate!

  6. Gina, asa fac, asa facem cei mai multi.recurgem la donatia presedintelui.
    M-am linistita cum. 🙂
    El si ai lui vor donatii de la noi.Eu zic sa le donam un vapor sa mearga pe marile si oceanele lumii sa se refaca.Sunt bolnavi, imi pare rau de ei.

  7. Tavi, imi pare rau si acum inteleg de ce ai dedicat un articol vecinului tau. 😦
    Odihneasca-se in pace!

Lasă un comentariu