Ne pleaca si inginerii, nu doar medicii.

Se pare ca tineretul Romaniei, in special absolventii de facultati si specialistii in diferite domenii, muncitori, agricultori… aleg sa plece prin europa, ascultand sfaturile intelepte ale domnului presedinte si ale ministrilor guvernului lui atat de portocaliu de ne orbeste.

Cat de curand vor ramane doar batranii care scapa cu viata, tiganii plecati voluntar din Franta, alaturi de presedinte si gasca lui vesela si plesnind de sanatate si bunastare.

Firmele straine din sectorul energetic cauta specialisti in Romania, din cauza unui deficit de ingineri pe piata europeana, a declarat astazi Gabriela Dimu, director general al Institutului de Studii si Proiectari Hidroenergetice.

„Sunt firme straine care vin in Romania si cer oameni care sa plece in strainatate, pentru ca este o lipsa mare de specialisti in Europa”, a spus ea. Astazi, Hidroelectrica si Universitatea Politehnica Bucuresti au semnat o conventie potrivit careia compania energetica va realiza un laborator de profil in cadrul hidrocentralei de la Mihailesti, judetul Giurgiu, foarte aproape de Capitala.

Aici, studentii de la Politehnica vor putea realiza practica de specialitate. Investitia va fi stabilita in functie de necesitatile viitoare, iar banii vor proveni din sponsorizari.

stiri.rol.ro

Pe cine mai poate pierde PD-L?Este aproape incredibil cum reuseste PD-L, in special partea sa guvernamentala, sa se izoleze tot mai tare nu numai de societatea romaneasca, ci si de chiar proprii sustinatori.

Sondajele de opinie ne arata procente-record. Potrivit celui mai recent Eurobarometru, guvernul Boc are cea mai scazuta cota de incredere, doar 12%, dintre toate guvernele din UE. In aceste conditii, actul de guvernare nu poate avea autoritate si relevanta, iar ruptura dintre guvernanti si electorat este totala.Ultimii care s-au rupt de guvernul Boc sunt intelectualii, numiti pe vremuri si pe nedrept „ai lui Basescu”, precum Mircea Cartarescu, Sever Voinescu, Horia Roman Patapievici, Andrei Plesu. Sunt oameni care au infruntat aceasta eticheta zeflemitoare aparand pana la capat niste principii pe care, candva, Traian Basescu si PD-L le promovau cu mare convingere. Tot in numele acestor principii, acum abandonate, aceste elite se declara dezamagite.

Din blogosfera.

Theodora.Intelectualii lui Basescu sunt indignati

Elisa.Nepoatei mele care va veni

Mirela Pete.E încă vară! E august în Grădina botanică!

Ioan Usca.Raţa – III

Daurel.Până una alta…

Tavi.CRN ANTONESCU(PNL) SPULBERA PDL SI EXECUTIVUL BASESCU:ACESTA TREBUIE DEBARCAT ,A DEVENIT UN INTERES NATIONAL!!

Ziarultoateblogurile.ro

9 Responses to Ne pleaca si inginerii, nu doar medicii.

  1. Pingback: Nepoatei mele care va veni « Elisa-gradina mea de vis

  2. daurel says:

    Elitele se vor descurca; intotdeauna s-au descurcat; pacat ca nu sunt puse la treaba…;dar asta-i alta poveste…

  3. Pingback: Guvenul din umbra cu care PNL-ul se va prezenta in fata alegatorilor la viitoarele alegeri va fi gata in 2 saptamani « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Imagini altfel (II). Veneția, fotografii și nu numai…

  5. Pingback: CIA | Nataşa

  6. Pingback: Raluca Turcan nu vrea dar nu respinge « Hai ca se poate!

  7. Tavi, din pacate acesta e adevarul si imi pare rau ca inca acceptam atata mizerie. 😦

  8. Se vor descurca elitele ca intotdeauna.dar de ce trebuie puse la treaba?Nu stiu ce trebuie sa faca fara a li se spune?

Lasă un comentariu