Complexul Aqualand din Deva

In municipiul Deva este dat în folosinţă un nou obiectiv turistic. Aqualand Deva este una dintre cele mai importante investiţii derulate în ultimii ani în reşedinţa de judeţ.

Pentru trei ore de distracţie în Aqualand preţul este 20 de lei, iar amatorii de saună trebuie să pregătească alţi 10 lei pentru jumătate de oră de şedere la cald.

sursa poza

Cei care doresc să îşi petreacă toată ziua în complex vor achita 40 de lei, bani care asigură accesul nelimitat în toată baza de agrement. Primăria asigură facilităţi pentru copiii şi pensionarii din Deva. Astfel, cei cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani vor plăti 5 lei pentru trei ore pe zi, de luni până vineri, între 8 şi 17, iar pensionarii vor achita 5 lei.

Aqualand – date antropometrice

Bazine de înot şi spaţii de agrement,  Pentru copii mici – 142 metri pătraţi, Pentru copii mari – 110 metri pătraţi,  Pentru relaxare – 14 metri pătraţi

Bazin cu valuri – 215 metri pătraţi,  Pentru divertisment – 245 metri pătraţi, Două jacuzii – 13,2 metri pătraţi fiecare, Tobogan de la mezanin, până la bazinul pentru divertisment,  Două saune finlandeze – de 95 şi 60 de grade,  Trei saune cu infraroşii – cu aromoterapie, meloterapie şi cer înstelat, Cameră de relaxare,  Saună tunisiană cu baie de aburi, Bazin Kneipp,  Salină de Himalaya,  Două solarii,  Saloane de masaj, Restaurant

Din blogosfera.

Elisa.Teoria mărului

Ioan Usca.Soluţia

Theodora.Adrian Sobaru OMUL care a protestat pentru noi toti, RAMELE si VIPERA