Puterea Gandului. Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu

Piei Satană, şeful meu e Traian Băsescu!

Parcă văz un clip cu T. Băsescu stând cu mâinile în buzunare şi ţigara în gură, nu în faţa unei limuzine super, ci în faţa hărţii României, în vreme ce o voce din off îl întreabă: „E treaba preşedintelui să stabilească dacă sunt sau nu bani pentru salarii şi pensii, vorbind despre buget ca despre buzunarul propriu?”. Băsescu: „Nu”. „Poate preşedintele să se şteargă cu hotărârile Curţii Constituţionale?”. Băsescu: „Nu”. „L-a împuternicit cineva pe preşedintele ţării să-i chinuie, asemenea lui N. Ceauşescu, pe cetăţenii zilei de azi, în numele unui ipotetic viitor luminos?”. Băsescu: „Nu”. „Poate să pretindă preşedintele, asemenea lui N. Ceauşescu, că orice schimbare a puterii actuale înseamnă prăbuşirea României? „. Băsescu: „Nu”. „Atunci de ce faceţi toate astea, domnule preşedinte?”. Băsescu (scoţând colăcei de fum pe gură): „Pentru că o vreau”.

Continuarea in gandul.info

Alte articole

BASESCU RECUPERAT-Caricatura de Mihai Matei

EXORCIZAREA LUI BASESCU!-Caricatura de Mihai Matei

FLACARA VIOLET (VESNICA)-Caricatura de Mihai Matei

Din blogosfera.

lunapatrata.De ce iubiti femeile, Domnilor?

Theodora.Indiferent care este rezultatul la Curtea Constitutionala banii de pensii si salarii nu exista – a declarat Basescu Traian la Radio Romania Actualitati

Theodora.Bugetul lui Basescu pe 2012 – un buget al disperarii si al saraciei

Vlad Cel Groaznic.ATENTIA! DEMENTA PORTOCALIE E CONTAGIOASA!

Rokssana.miercurea fara cuvinte – 29 -lumea la picioare

Ioan Usca.Taras şi păpuşa

Caius.Miercuri

Ulise al II-lea cel Ocoş.Lătrături ocoşe (161111)

Gabriela Elena.Mizzika- incognito si perfecta deghizare

Florina Lupa Curaru.Alt joc cu poze – 16.11.11

A.P.I.S. România.Noi şi ai noştri – 16.11.11

dictaturajustitiei.Miercurea fără cuvinte : ” Dar eu când mai vorbesc ?

Amintiri din filumenie.Vechi scăpărări (161111)

Teo Negură.Frizeria cu dichis

Tavi.AGERPRES:USL A CONTESTAT LA CCR DOUA PROIECTE DE LEGI!

18 Responses to Puterea Gandului. Cristian Tudor Popescu

  1. Să nu uităm că primele cărți ale domnului Cristian Tudor Popescu au fost SF.

  2. Pingback: Pianul « Ioan Usca

  3. Pingback: Daca eu consider ca nu am bani sa platesc impozitele pot sa nu platesc si sa nu patesc nimic sau doar Basescu are voie sa nu respecte legea? « Hai ca se poate!

  4. Marian din...Berceni says:

    Da … are dreptate CTP! Dar nu trebuia sa incheie cu acel : ” Pentru ca o vreau” …din reclama aceea la Renault sau ce masina era acolo ci cu ” Pentru ca …POT ! ” Pentru ca cei ce trebuiau sa ma opreasca din primul moment in care am incalcat legea de fapt au mimat acest fapt si nu s-a putut face nimic …deoarece eram mana in mana!” Acestea ar trebui sa fie cuvintele pe care CTP sa le fi asezat pe buzele ….”presedintelui” !

  5. Pingback: paznicul turmelor (fragment) « Rokssana's Blog

  6. Pingback: 59 de principii ale profesorului de succes (34) | innerspacejournal

  7. Pingback: Catre exilul romanesc – Site-ul Starea Natiunii este din nou atacat informatic – Traim intr-un stat de drept, democratic si european!? « Hai ca se poate!

  8. Pingback: Inca o zi… « lunapatrata

  9. Pingback: Ploconul de la uşă « Teo Negură

  10. Stiu ca a scris carti SF, stiu ca e si critic de film, insa e un jurnalist bun care a criticat pe politicienii care ne-au condus prost.
    Insa ca in ultimii ani, n-a fost atata ticalosie si minciuna.

  11. Nu mai am nici o speranta ca vom scapa de rau.Din rau in mai rau, asa ne e viata, cred ca ne place sa traim asa. 😦

  12. Pingback: Parfumul zeiței Ciocolată « Mirela Pete. Blog

  13. Pingback: Dilema lui Moş Crăciun « Stropi de suflet la vedere

  14. AmiWh0 says:

    nu prea ati inteles ideea, este posibil sa fiu o imbecila :))

  15. mariana says:

    C.T. Popescu asta e mai … ca noaptea : candva, comenta un meci de tenis, iar cand l-am auzit cu perle de genul: ” lovitura tarsaita ” sau ” lovitura din burta ” radeam cu totii in lacrimi …, apoi il vedem mare cunoscator al virtii politice, apoi un mare economist, apoi un mare cinefil… ! Popescule poti sa te superi dar esti un oarecare, insa atatea interviuri te-au transformat iintr-un paranoic !

  16. STOLNICUL says:

    Cand a murit D. Tinu ( Dumnezeu sa-l odihneasca ) te pretindeai cel mai bun prieten al lui, dar atunci se naste intrebarea cum de toata redactia stia de existenta unui fiu nelegitim, iar tu- cel mai bun prieten nu stiai asa ceva ! ! ! …. gurile rele spun ca averea lui Tinu trebuia impartita si fiul nelegitim ti-ar fi luat din actiunile tale la Romania Libera … !
    E adevarat sau nu ce spun gurile rele ( eu tind sa dau dreptate lor ), insa cel mai interesant este ca n-ai vrut sa-l recunosti pe Andrei Tinu ca fiu al lui D. Tinu iar tu, C.T.P. esti un nimeni in drum !

  17. Iertati-ma va rog, CTP a lucrat la ADEVARUL, fosta Scanteie , in rest va dau totala dreptate.

  18. Suetonius says:

    Nu e de mare mirare că CTP nu întelege de ceva timp (parcă de când datează prietenia cu Hurezeanu ) o parte din dedesubturile şi şmecheriile politicii de la noi. De aceea şi-a încheiat aşa viziunea.
    Nu, dle Popescu, cel care a făcut o politica cinică, murdară şi mincinoasă nu vrea Romania pentru el. El „trebuie” să o lase unui urmaş ales deja de alţii , pe care îl vedem maimuţărindu-se prin diverse locuri cu declaraţii ridicole. Un alt fel de Petre Roman.
    Dacă tot aţi fost plimbat pe la locurile sfinte (nişte locuri ca toate locurile de pe pământ, de altfel), vă compătimesc pentru multele reţineri de la ADEVAR.

Lasă un comentariu