Tiberiu Lovin:O veste bună pentru Daniel Raduţă


Îl susţin pe Daniel Răduţă

Tiberiu Lovin ne da o veste buna:

Dan Voiculescu va acoperi costul operatiei pentru Daniel Raduta, care a strans pana acum 90.000 de euro. Si mi s-a spus ca nu se va opri aici, ci isi roaga toti partenerii, amicii si rudele sa doneze. Multumesc, mogulule. Jos palaria!”

Le doresc tuturor multa sanatate si sper ca si altii sa-i urmeze exemplul.Vor fi rasplatiti si se vor simti mai buni.

10 Responses to Tiberiu Lovin:O veste bună pentru Daniel Raduţă

  1. Dan Miu says:

    Prea ne obisnuiseram sa nu mai credem in nimic. Iata ca exista minuni. Un gest fara margini al lui Dan Voiculescu, care dupa parerea mea si-a spalat toate pacatele. Nu ma intereseaza pe mine ce a facut in trecut, important este ca in acest moment Daniel Raduta are dreptul la o a doua sansa. Prima nu a fost deloc de partea lui. Felicitari Dan Voiculescu! Avem nevoie de oameni care sa se implice, carora sa le pese. Am aflat si de Fundatia Dan Voiculescu si ma bucur ca in Romania lucrurile incep sa se schimbe. Cateodata e de ajuns doar sa speri…

  2. theodora0303 says:

    Am citit ieri pe blogul domnului Dan Voiculescu annutul dansului.
    Este un OM adevarat.
    Daca toti oamnenii cu situatie materiala buna s-ar implica mai mult viata nostra ar fi mult mai usoara.
    Felicitari!

  3. octavpelin says:

    Gabi,Este un OM,o seara minunata 🙂

  4. Pentru acest gest trebuie sa-i multumim si sa-i iertam greselile.
    mi-am schimbat parerea despre domnul Dan Voiculescu de ceva vreme.
    de fapt,nici nu-l cunosc deloc,doar ce am auzit si citit despre dansul.

  5. La fel cred si eu ca oamenii cu bani ar trebui sa se implice mai mult in astfel de cazuri.
    S-ar simti si ei mult mai bine,ar intelege mai bine suferinta din jurul lor si poate ca vor ajuta mai mult decat isi inchipuie la schimbarea in bine a noastra, o natiune de indobitociti.

  6. Tavi,e un OM al carui exemplu ar trebui urmat si de alti oameni cu bani.
    mai sunt asa de multi a caror viata depinde de bani!

  7. Osa says:

    Întrebare: ești dipusă să rspnuazi (contravențional sau eventual penal) pentru faptele câinelui (lor) de la bloc?Urși sunt animale sălbatice, pentru ele trebuie să își asume responsabilitatea autoritățile care au această atribuție (ocol silvic, etc).Pisicile nu trăiesc în haită și deci nu consideră că oameni sunt o amențare pentru ele.Parțial corect, teritorialitatea este îndreptată în principal, dar nu exclusiv împotriva altor câini. Motivul violenței îl ”apreciază” câinele, și are la bază comportamentul omului, care fără voie poate fi amenințătoare. De exemplu dacă drumul tău trece între tomberonul de gunoi și locul unde se află câinele, este pentru el un act evident de amenințare și va riposta în majoritatea cazurilor!Nici eu nu sunt de acord să omori animale fără motiv, dar omul face acest lucru de mii ani in folosul lui implicit sau explicit (hrană, protecție, extindere și ce o mai fi).Problema este că noi suntem rămași în urmă, trebuie să facem acum lucruri pe care trebuia să le facem acum 200 de ani când le-au făcut și celelalte țări din vest. Iar a le face acum ca cei din vest înseamnă cheltuieli multiple pe care cu ajutorul ”economiei originale” nu ni le putem permite… a se vedea ultimile ”știri”, se prefiguează la orizont: creștere TVA și impozit!

  8. Pat says:

    Eu vreau sa iti spun un lucru, reeirftor la meritele unora in "demolarea comunismului", AI UITAT (poate ai memorie scurta) ca dupa ce stimabilul Filat si gasca democrata l-a adus la putere pe tovarasul Voronin in 2005, a fost o dezamagire totala a oamenilor in clasa politica "democratica", si SINGURUL OM care s-a incumetat sa opuna reziztenta regimului a fost DORIN CHIRTOACA. Initial aparind protestatarii de la TVM(din dealul schinoasei), ulterior in 2005 candidind la functia de PRIMAR, iar in 2007 cind a devenit primar, au rasarit si altii care s-au declarat repede liberali. Si daca avem astazi guvernarea pe care o avem este doar datorita consecventei lui GHIMPU si curajului lui CHIRTOACA! Eu propun sa lasi un pic populismul si superficialitatea … si mai ales scoate ochelarii de cal, ca sa poti privi realitatea asa cum este.P.S. Cum crezi ca ar trebui sa te comporti cu un presedinte al comisiei de elucidare a evenimentelor din aprilie care nu poate sa dea raspuns la o intrebare "cine a organizat evenimentele din 7 aprilie?" ??????

Lasă un comentariu