Calaii nostri

Simt ca nu mai traiesc demult, doar ca inca mai bantui prin lumea asta intrun loc numit Romania.Un pamant pe care se nasc mai putini decat se moare, un pamant in care campurile de altadata se transforma in desert, padurile dispar, in care apele ne iau casele si vietile, saracia ne claseaza printre tarile lumii a treia, iar bogatii nostri conducatori habar n-au ca e criza.
In plus, asistam la aceleasi jocuri de-ale justitiei cu arestari si catuse, stenograme, interceptari, anchete si procese in miez de noapte.De parca ne-ar interesa spectacolul lor cand noi murim cu zile.

Vladescu se asigura ca poate mentine pensiile taiate si in 2011
Dupa ce si-au asumat raspunderea in fata Parlamentului si a intregii populatii ca masurile de austeritate expira la data de 31.12.2010, Guvernul Boc s-a asigurat ca lasa o portita pentru eventualitatea in care taierea pensiilor ar trebui sa fie prelungita si in 2011.

Astfel, intr-un document oficial semnat de ministrul Finantelor si trimis presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, obtinut de Realitatea Tv, se arata negru pe alb ca pensiile, cel mai probabil, vor ramane taiate si in 2011.

Este vorba despre amendamentul trimis, luni, de Sebastian Vladescu, la proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii.

Ne-am saturat de ei:Diversiunea Dan Diaconescu,Nu am nici chef nici timp si nici putere sa simt compasiune pentru Udrea, Ioan Usca.De centru, Elisa.Siniştrii sinistrează toată ţara, Mirela.Muzica verii,    Theodora.Adriean Videanu si subventiile la energie, Cosmin Stefanescu.Cai verzi – Sânge balcanic (96) poemTavi.BASESCU PRECUM PONTIU DIN PILAT :VA TRIMITE PARLAMENTULUI STRATEGIA DE APARARE A TARII A DECIS CSAT!!!, Daurel.Ritual, Gina.o fi bine, o fi rau, CELLA.Lecţie- despre LOCURI ,

8 Responses to Calaii nostri

  1. daurel says:

    L-au arestat ei si pe Patriciu; prin Diaconescu rezolva cu presa; cu arestarea primarului Solomon i-a speriat pe primari…PS. Pensionarii nu conteaza; ei nu prea cotizeaza la partide…

  2. Oare nu au de gand sa termine cu aceste metode ticaloase?
    De-as fi mai tanara sau sanatoasa, as pleca cat mai departe daca nu as reusi sa-i fac pe ei sa plece.

  3. octavpelin says:

    Gabi,acelasi simtamant il am si eu si foarte multi semeni,preotii care primesc salariu de la stat nu li s-a taiat nici un leu,dar o sa aiba multa lume de ingropat intr-o ROMANIE DECEDATA!,o zi linistita !
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

  4. Cata vreme esti la specatacol , uiti de celelalte, este o lectie veche, draga Gabi..

  5. Pingback: Subventii la intretinere doar pentru saraci « Hai ca se poate!

  6. Pingback: Trandafiri « Elisa-gradina mea de vis

  7. Tavi, se pare ca sunt deja in groapa! 🙂
    ma mir ca am trecut pe-aici.
    iti multumesc pentru melodie.

  8. Gina, asa e, tocmai de aceea inteleg foarte bine de ce se tin zilele orasului sau alte sarbatori.oamenii au nevoie sa se si distreze, chiar si-n perioade grele.

Lasă un comentariu