Spectacol de stiri

Indiferent de numarul spectacolelor cu care ne bombardeaza procurorii DNA si conducatorii Romaniei, ramanem la fel de sarantoci, chiar mai sarantoci, mai b olnavi, mai nefericiti, mai aproape de moarte.Speranta mai exista in Romania?Tinerii mai spera ca vor avea un loc de munca si un salariu decent din care sa-si poata inchiria macar o locuinta si sa-si intemeieze o familie?

Daca ne tot bombardeaza cu astfel de spectacole de sunet si luminina, de ce nu apar si alti artisti vestiti, ca familia Udrea Cocos, de exemplu?Sau alti mari artisti portocalii, in frunte cu marele  maestru?

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila,  a anunţat, joi, că demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de MS la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.
Cseke Attila a spus că abia miercuri, la ora 14.00, a primit proiectul rectificării bugetare, iar ministrul Sănătăţii nu a fost consultat în legătură cu acesta, fapt pe care l-a calificat ca fiind „extrem de grav”.

El a precizat că şi-a exprimat nemulţumirea şi în şedinţa de Guvern de miercuri şi că joi a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, căruia i-a înaintat demisia.

Cseke a precizat că premierul i-a cerut să nu demisioneze.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a fost audiată, joi seară, la Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul privind tranzacţiile ilegale din Portul Constanţa, în care sunt cercetaţi senatorul PDL Mircea Banias şi fostul secretar general al MAI Laurenţiu Mironescu. Avocatul Ion Panaitescu a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost audiată Anca Boagiu, în calitate de martor, iar mărturia ei a fost „de o importanţă covârşitoare pentru economia cauzei”.

„S-a vorbit despre valurile Dunării, despre Marea Neagră. A fost chemată pentru a se vorbi despre valurile Dunării, despre valurile Mării Negre”, a spus Panaitescu.

El a precizat că audierea ministrului Transporturilor este un spectacol pus în scenă de procurorii anticorupţie.

Parchetul ICCJ: Soluţiile de netrimitere în judecată a lui Vîntu  în dosarele FNI, Banca Agricolă, Bănca de Investiţii şi Dezvoltare (BID) sau falimentul Băncii Române de Scont sunt nelegale, consideră procurorul general al României, astfel că au fost infirmate, iar cercetările reluate.

Cine va avea acces la informaţiile personale din dosarul tău medical
Istoricul medical al fiecărui român va fi stocat, începând cu 2013, într-o bază electronică de date care poate fi accesată de medicii din spitalele de pe tot cuprinsul ţării. „Unitatea-mamă” va fi amplasată la Bucureşti, într-un loc despre care autorităţile spun că va fi „bine păzit”.
Ce sfaturi dă MAE românilor care merg în străinătate: Spălaţi-vă pe mâini şi nu umblaţi desculţi,Românii care călătoresc în străinătate trebuie să încheie o asigurare medicală, avertizează MAE într-un nou Ghid de asistenţă medicală, care îi mai sfătuieşte pe turişti să se spele pe mâini cu apă şi săpun, să nu umble desculţi, să nu bea apă de la robinet şi să nu mănânce de la vânzători ambulanţi.

Republica Moldova se confruntă cu separatismul şi în sud: Dispute în Găgăuzia pe tema limbii române

Autorităţile găgăuze resping limba română şi creează, în felul acesta, un curent de opinie ostil faţă de tot ce este românesc, comentează Deutsche Welle, în pagina online.

De ceva vreme am vazut ca s-a inchis Haznaua politica in care propagandistii si agentii portocalii se ocupau de amenintari, atacuri, manipulari… intrun limbaj de o vulgaritate si agresivitate rar intalnita.Poate ca noul patron a aflat si a luat decizia inchiderii haznalei puturoase si mizerabile.Sau o fi pregatirea pentru alegerile ce vor veni?

Din blogosfera. 

Gabriela Savitsky.Cuvinte de vară

Ioan Usca.Nostalghia

Rokssana.mitul pesterii

Rokssana.miercurea fara cuvinte 14

Rokssana.mitul pesterii

Daurel.Urmãresc… 

freestyler.gavula (I) 

lunapatrata.Descrie-ma intr-un cuvant…

Teo Negură.Comentariile pe bloguri

Theodora.Basescu ii da un ultimatum lui Andrei Plesu – “Nu aş vrea să spun public lucruri care să nu-i placă domnului Pleşu despre cum l-am văzut eu ca şi consilier”

Ţara vorbelor în vânt.O plimbare prin Ragusa…

Dum spiro, spero .Portretul unui traseist politic – Dan Ilie Morega s-a inscris la UNPR

Tavi.MINISTRUL MOARTE AL SANATATII,PENALUL CSEKE ATTILA A DEMISIONAT.EXPERIMENTUL GENOCIDUL IMPOTRIVA ROMANILOR RAMANESA SE GANDEASCA LA SUTELE DE MII DE OAMENI CARE AU MURIT CA ASA “A VRUT MUSCHII”PUTERII ANTIROMANESTI! !

3 Responses to Spectacol de stiri

  1. Pingback: Naufragiu cu parfum de week-end « Teo Negură

  2. Pingback: Filantropică « Ioan Usca

  3. Pingback: O iubire mare… « lunapatrata

Lasă un comentariu