Intalnirea de la Cotroceni cu Băsescu

Premierul Emil Boc şi o serie de lideri PDL se află la Palatul Cotroceni, unde au o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat surse oficiale.
Întâlnirea cu şeful statului are loc după ce Emil Boc şi mai mulţi lideri din conducerea PDL s-au reunit, în cursul dimineţii, la Palatul Victoria, pentru a discuta înaintea noii sesiuni parlamentare şi a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.

Printre liderii PDL prezenţi atât la întâlnirea de la Palatul Victoria, cât şi la cea de la Cotroceni se află preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

BPN al PDL a decis luni, ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească miercuri după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor.

Premierul Emil Boc le-a spus, luni seară, celor prezenţi la şedinţa BPN al PDL, că după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

mediafax.ro

Pe mine nu ma ajuta deloc o remaniere a guvernului.E un fel de nimic.ca sa avem sanse sa scapam din iad, e obligatoriu alt guvern si chiar alt presedinte.

Din blogosfera.

Theodora.Albu ca Zapadu si pove-sti-rile piticului Lazaroiu

La naiba, cred ca o sa emigrez

Caius.Patruzeci de ani

Ioan Usca.Raţa – VI

Elisa.S-a dus si august

CELLA.fără titlu. DOAR cu DRAG:)

Daurel.Ghici cine vine la cina

Tavi.MIRCIA GIURGIU,DEPUTAT PDL:”BOC SA NU MAI ASCULTE DE BASESCU”!!

Ziarul toateBlogurile.ro

7 Responses to Intalnirea de la Cotroceni cu Băsescu

  1. daurel says:

    Circ…
    Trebuie sa plece si Basescu, altfel nu se rezolva nimic.

  2. De acord.Doar asa s-ar putea sa iesim la liman.

  3. Pingback: S-a dus si august « Elisa-gradina mea de vis

  4. Pingback: Senzational, Nici nu stiti ce pierdeti « Hai ca se poate!

  5. octavpelin says:

    Pleaca doar Videanu ca presedinte al PDL,o zi linistita!

  6. Tavi, am auzit una si nici nu m-am mirat.cica doamna Udrea e propusa pentru Economie sau vor sa-i dea si Transporturile pe langa celelalte.
    Eu zic ca guvernul ar trebui sa fie doar ea si presedintele.Si parlamentul sa nu mai existe daca nu sunt in stare cei din opozitie sa-i puna la punct pe oamenii astia.

  7. Pingback: S-a dus si august | cuelisa.com

Lasă un comentariu