România se apropie de faliment, stiri din Romania basesciana

Cred ca pe zi ce trece ne afundam din ce in ce mai mult in saracie lucie si teroare.ne este teama pentru locurile de munca (cine le mai are), ne este teama ca nu ne mai primim pensiile si salariile (unii nu-si primesc salariile mici nici acum), ne este teama sa nu ajungem cumva in spital, ne este teama sa nu ne trezim cu o impuscatura pe strada, ne este teama sa nu ne trezim dupa gratii fiindca vorbim ce nu le convine lor.Traim in teama si suntem disperati, ne-am reintors in perioada stalinista de care-si amintesc parintii si bunicii nostri.Cred ca ar trebui sa cerem ajutorul democratiilor vechi europene pana nu e prea tarziu.Speram ca opozitia si chiar unii pedelisti vor lua atitudine fata de pericolul in care suntem.

Prigoană propune ca presa scrisă şi online să intre sub autoritatea CNA

Deputatul PDL Silviu Prigoană a depus la Cameră o iniţiativă de modificare a Legii audiovizualului, propunând ca presa scrisă şi online să intre sub autoritatea CNA, Consiliul urmând că stabilească şi criteriile privind acordarea licenţelor pentru tipărirea sau găzduirea pe servere a publicaţiilor.

Atanasiu: Dacă majoritatea parlamentară nu se schimbă în toamnă, la anul vom avea guvernul Udrea I

Preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că dacă majoritatea parlamentară nu se schimbă în această toamnă este convins că anul viitor România va avea un Guvern Udrea I.

Relaţia Băsescu-Vântu, de la prezenţa la televiziunea „mogulului” la schimburi dure de replici

Relaţia lui Traian Băsescu cu Sorin Ovidiu Vântu şi trustul controlat de acesta, a cărei dominantă în ultimii ani sunt acuzele reciproce, a cunoscut şi vremuri mai bune, în care şeful statului era o prezenţă constantă la televiziunea celui pe care, mai târziu, avea să-l numească „mogul”, „rechin”.

EXCLUSIV: Reţinerea lui Vântu, în urma datelor din Indonezia şi Cipru privind tranzacţii către Popa

Procurorii au decis să-l reţină pe Sorin Ovidiu Vântu, după ce au primit, săptămâna trecută, informările de la autorităţile judiciare din Cipru şi Indonezia privind tranzacţiile prin care îi erau viraţi bani lui Nicolae Popa de la omul de afaceri, prin intermediul lui Alex Stoian şi Octavian Ţurcan.
Scene violente din timpul percheziţiei făcute acasă la Sorin Ovidiu Vîntu acasă VIDEO

Cezar Preda: Cei care vorbesc despre Vîntu nu au bunul simţ să lase instituţiile să-şi facă treaba

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda le-a recomandat celor care comentează reţinerea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu „să lase instituţiile statului să-şi facă treaba” şi a adăugat că „Vîntu şi Diaconescu nu sunt mai egali în faţa legii decât oricare alt cetăţean al României”.

Berceanu: M-am gândit că aş putea fi arestat

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a afirmat, vineri, că atât în cazul lui Antonie Solomon, cât şi în cel al lui Sorin Ovidiu Vântu nu crede că este vorba de „comenzi politice” şi, întrebat dacă el s-a gândit că ar putea fi la un moment dat arestat, a răspuns afirmativ.

România are datorii externe de peste 87 de miliarde de euro

România înregistra la finalul lunii iulie a acestui an o datorie externă totală de 87,542 miliarde euro, în creştere cu 9,01% faţă de finalul lui 2009, potrivit datelor publicate vineri de Banca Naţională a României (BNR).

Inflaţia a ajuns la 7,58%, un maxim al ultimilor doi ani

Rata anuală a inflaţiei a crescut în august la 7,58%, în ton cu aşteptările analiştilor, pe fondul scumpirii produselor nealimentare cu 11,25%, a produselor alimentare cu 3,79% şi a creşterii tarifelor la servicii cu 6,24%, arată datele publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Inflaţia creşte alimentată de majorarea TVA

Rata anuala a inflatiei a atins nivelul de 7,58%, potrivit datelor comunicate de Institutul National de Statistica. Este vorba de cel mai ridicat nivel al ultimilor doi ani. BNR pune acest lucru pe seama „efectelor de runda întâi” ale majorării TVA de la 19, la 24 la sută.

El Pais: România se apropie de faliment

După ani întregi de creştere economică şi frenezie consumistă, economia României a scăzut cu 7% în 2009, iar guvernul a apelat la Fondul Monetar Internaţional şi Uniunea Europeană pentru a evita incapacitatea de plată, notează vineri cotidianul El Pais, citat de Agerpres.

Ialomiţianu: Am aprobat semnarea scrisorii de intenţie cu FMI. Am plătit 1 mld. din datorii

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, scrisoarea suplimentară de intenţie la Acordul cu FMI, a anunţat ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Conţinutul scrisorii suplimentare a fost convenit în urma ultimei misiuni de evaluare a a acordului stand-by, din luna august. Guvernul s-a angajat, printre altele, să concedieze peste 70.000 de bugetari până la finele anulului şi să impoziteze averile mari.

România urmează să primească cea de-a şasea tranşă de la instituţia financiară, în valoare de circa 900 milioane euro.

Din blogosfera.

Societate.Las sau demn? Normalitate sau diversiune?

Ioan Usca.Întâlnire

Nataşa.Viziune

Theodora.Retinerea lui Sorin Ovidiu Vantu o noua diversiune

Venitul minim garantat trebuie diminuat ori scos afirma Basescu

Gina.cine sună deșteptarea

Daurel.Informatorii unora…

Tavi.TRAIAN BASESCU”HIMMLER”,OBSESIA SI URA IMPOTRIVA PENSIONARILOR,SOLUTIA:EUTANASIEREA TUTUROR PENSIONARILOR PENTRU “CA DEFICITUL DE LA FONDUL DE PENSII SA NU MAI FIE UN DEZASTRU PENTRU STATUL ROMAN!


Basarica.Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare

10 Responses to România se apropie de faliment, stiri din Romania basesciana

  1. grota says:

    nu esti altceva decat o pata de sperma

  2. Pingback: Prigoana vrea sa bage pumnul in gura presei scrise si online « Hai ca se poate!

  3. Pingback: Deşertăciuni | Nataşa

  4. Grota, lasule anonim
    http://www.ip-adress.com/map/Map_of_Bucharest_in_Bucuresti_in_Romania/3945259021d891903d774ee14b17804f
    esti doar o mscursura din hazna care murdaresti si-ti lasi duhoarea puturoasa pe unde treci.
    Du-te inapoi in haznaua ta!

  5. daurel says:

    Si eu cred ca vom avea guvern Udrea I; este bine sa stim din timp, sa nu ne facem iluzii…

  6. octavpelin says:

    Gabi,trist dar adevarat o sambata linistita!

  7. Macar Elena Udrea e mai umana decat robotul de premier.
    Nu stiu de ce n-a ramas el primar sau doar presedintele PDL.

  8. Tavi, e un adevar pe care doar sustinatorii portocalii basescieni nu vor sa-l vada.de parca ar trai in alta Romanie. 😦

  9. societate says:

    Ne apropiem de prapastie…

  10. Cred ca deja unii dintre noi sunt in prapastie si se sting incet si dureros. 😦

Lasă un comentariu