Scriitoarea Herta Müller este la Bucureşti.Alina Cojocaru, cea mai bună balerină în cadrul festivalului Monaco Dance Forum

Scriitoarea Herta Müller este prezentă la Bucureşti pentru a participa, luni şi marţi, la o serie de evenimente care marchează lansarea, la Editura Humanitas, a unei serii de autor care îi este dedicată. Evenimentele dedicate scriitoarei fac parte din campania care marchează 20 de ani de la fondarea editurii.

Astfel, luni seara, Herta Müller va participa, la Ateneul Român din Capitală, la o lectură publică şi un dialog cu Gabriel Liiceanu, directorul Editurii Humanitas.

mediafax.ro

Herta Müller: Premiul Nobel a schimbat doar viaţa mea pe dinafară

„Altă dată, când am fost în România, nu am avut conferinţă de presă. Acum nu mai scap de conferinţe de presă. În viaţa mea particulară nu s-a schimbat nimic”,

a declarat Herta Müller.


Românca Alina Cojocaru, „Balerina deceniului”

Alina Cojocaru se numără printre cele patru laureate ale premiului „Balerina deceniului”, decernat cu ocazia unei prestigioase gale internaţionale de balet – „Stars of the 21st Century” – care a fost organizată, duminică, la Moscova, informează site-ul ruvr.ru.

Organizat în premieră la Moscova, acest eveniment important din lumea baletului a avut loc în Palatul Kremlin şi a impresionat publicul moscovit.

În afara spectacolelor de balet puse în scenă cu ocazia acestei gale, patru balerine au împărţit premiul „Balerina deceniului”: românca Alina Cojocaru, Lucia Lacarra din Spania şi Svetlana Lunkina şi Diana Vishneva din Rusia.

Din blogosfera.

Elisa.Australia (6)

Tavi.BASESCU LUAT IN COLIMATOR DE PRESA STRAINA: DATORITA RAZBOIULUI DECLARAT MAI!

Prognoza meteo (28 sept-11 oct) 2010

Ioan Usca.Oscilaţii

Mirela Pete.Haine noi, aur de toamnă!

11 Responses to Scriitoarea Herta Müller este la Bucureşti.Alina Cojocaru, cea mai bună balerină în cadrul festivalului Monaco Dance Forum

  1. Pingback: Javra ordinară | Ioan Usca

  2. Pingback: Prognoza meteo (28 sept-11 oct) 2010 « Elisa-gradina mea de vis

  3. Pingback: Stephen Crane (1871-1900) – Drumeţul « Orfiv

  4. Pingback: Aparte | Nataşa

  5. Viata noastra spirituala e in efervescenta. Turneul dnei Herta Muller in 27-28 septembrie, inaugurarea ICR Chsinau la 29 septembrie, plus febra publicatiilor scriitoricesti si civice pregatindu-se numarul omagial Paul Goma 75 de ani pentru 2 octombrie.

  6. octavpelin says:

    Gabi,geniala postarea,o zi minunata !
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

  7. Pingback: Opium și Belle d`Opium de YSL. Premieră autumnală parfumată « Mirela Pete. Blog

  8. Găbița,

    Pentru mine a fost o dezamăgire să nu pot participa..

  9. Domnule Camelian Propinatiu, va multumesc pentru informatii.Sa tin minte sa postez aici despre evenimentul din 2 octombrie.

  10. Multumesc, Tavi.
    Am adaugat cateva melodii la colectie. 🙂

  11. Gina, poate data viitoare vei reusi sa participi.Acum a venit pentru prima oara.

Lasă un comentariu