Semneaza pentru sterilizarea catelelor, nu eutanasierea urmasilor!

Timp de aproape doua decenii gestionarea cainilor comunitari a semnificat aplicarea unor metode pompieristice, barbare, descalificante, care nu au condus la vreun rezultat. Sute de de mii de caini ucisi si zeci de milioane de Euro cheltuite!

Semneaza pentru o legislatie mai buna:
http://www.fnpa.ro/petitie/

Poti strange semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Lasa petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.

Downloadeaza si printeaza petitia impreuna cu modelul de tabel:
http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc

1. Tabelele cu semnaturi se trimit scanate la petitii@fnpa.ro sau copii xerox prin posta la Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges. sau se inmaneaza personal daca sunteti din Bucuresti (Ionut Parausanu, 0727.769.509.)

2. Textul petititi impreuna cu tabelele de semnaturi in original se trimit postal la adresa:

Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor
str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania

Catre Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic

In atentia dei Sulfina Barbu, presedinte
In atentia Doamnelor si Domnilor Deputati

3. Textul petitiei si copii xerox dupa tabelele de semnaturi (pe care se mentioneaza ca originalele au fost trimise la Comisia pt. administratie publica) se trimit postal la adresa:

Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor
str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania

Catre Camera Deputatilor
In atentia dei Roberta Anastase, presedinte

Trimiteti petitiile prin posta pana pe 21 Martie daca sunteti din provincie, daca sunteti din Bucuresti ni le puteti inmana sau depune personal pana pe 24 Martie.  Contactati-ne pentru a va asigura ca sunteti in termen. 0727.769.509 – Nu este cunoscuta data exacta la care va avea loc dezbaterea in Comisia pentru Administratie Publica.

Iata adresele de e-mail ale deputatilor care fac parte din Comisia de Administratie Publica si carora le puteti scrie in urmatoarele 3 saptamani, explicandu-le pe cat posibil, pe scurt, cat mai clar, cat mai convingator, de ce preferam sterilizarea (insotita de vaccinare antirabica, adoptie, microcipare, inregistrare intr-o baza unica de date, recensamant, educatie, conducerea administratiilor pentru caini din tara de catre cei mai buni specialisti, colaborarea cu ONG-urile, adapostire in masura posibilului, trierea cainilor reclamati si izolarea cainilor cu adevarat agresivi):

sulfina.barbu@cdep.ro, ion.calin@cdep.ro, ioncalin@yahoo.com, ionel.palar@cdep.ro, gheorghe.ciocan@cdep.ro, andras.edler@cdep.ro, mapostolache@cdep.ro, marin.bobes@cdep.ro, victor.boiangiu@cdep.ro, boiangiuvictor@yahoo.com, dan.bordeianu@cdep.ro, cristian.buican@cdep.ro, sorin.buta@cdep.ro, bogdan.cantaragiu@cdep.ro, deputat.cantaragiu@gmail.com, relu.fenechiu@cdep.ro, vasile.gherasim@cdep.ro, zanfir.iorgus@cdep.ro, ghervazen.longher@cdep.ro, costica.macaleti@cdep.ro, antonella.marinescu@cdep.ro, antonella_barbu@yahoo.com, dan.nica@cdep.ro, ioan.oltean@cdep.ro, cornel.pieptea@cdep.ro, neculai.ratoi@cdep.ro, denes.seres@cdep.ro, soporan.vasile@cdep.ro, v_soporan@yahoo.com, nicolae.stan@cdep.ro, claudiu.taga@cdep.ro, claudiu.taga@gauss.ro, eugen.uricec@cdep.ro, ecu777@yahoo.com, lucia.varga@cdep.ro, varga.lucia@yahoo.com, aurel.vladoiu@cdep.ro, deputat_vladoiu@yahoo.com, sorin.zamfirescu@cdep.ro, zgonea@cdep.ro

Ar fi bine ca deputatii sa primeasca si plicuri pe adresa postala: Camera Deputatilor, Palatul Parlamentului, Comisia de Administratie Publica, str. Izvor 2-4, sectorul 5, Bucuresti.

Din blogosfera

Ioan Usca.Flori

Caius.Inocentul – 25

Mirela Pete.Raport anual Fundația Danis, semnat Dexign

Gina.la schimb

Daurel.Ce s-a vrut si ce-a rezultat

Tavi.CELE CINCI CONFEDERATII SINDICALE ORGANIZEAZA PE 16 MARTIE UN MITING DE PROTEST IMPOTRIVA REGIMULUI BASESCU SI A CABINETULUI SAU CARE VREA SA IMPUNA NOUL COD AL MUNCII!

Theodora.Ziua portilor deschise la departamentele PSD, joi 17 martie 2010

11 Responses to Semneaza pentru sterilizarea catelelor, nu eutanasierea urmasilor!

  1. Gabi,
    Sunt sceptică.

  2. Pingback: FLOTA ROMANIEI « Hai ca se poate!

  3. „Spiritele mari sunt sceptice” – F. Nietzsche.

    OK, foarte bine ca esti sceptica. Si Konrad Lorenz argumenta de ce scepticismul ne poate salva!

    Stim cu totii cine sunt gunoaiele astea care au ajuns „la putere”, cum le place lor sa spuna! Dar daca nu protestam intr-un fel sau altul, vor fi convinsi ca ne si place! Pana la urma, e un viol: putem sa stam, sa fim in mod sigur violati, batuti si probabil ucisi; sau putem sa ne opunem cat putem, si poate vom fi batuti, violati si probabil ucisi! Nu stiu, mie mi se pare de la sine inteles ca trebuie sa ne opunem cat putem – daca nu pot sa-i omor din prima, macar urlu, zgarii, scuip, ceva!

  4. Pingback: Aluzii « Ioan Usca

  5. Pingback: Inocentul – 26 | Caius

  6. Pingback: Astazi 15 martie 2011, Csibi Barna functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, l-a “spânzurat” pe Avram Iancu – „Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor” – Ce pa

  7. Pingback: Motiunea de cenzura de astazi 16 martie 2011 « Hai ca se poate!

  8. Gina, nu ma mira dupa cum sunt romanii, nici eu nu sunt cu mult mai buna.

  9. Stii ce cred?In primul rand ar trebui sa luam atitudine impotriva celor din jurul nostru care fac rau si se sperie aiurea de un caine care latra.Trebuie sa li se explice ca animalele nu sunt mai periculoase decat oamenii, din contra.iar cei care nu vor pui de la animalutele lor, trebuie obligati sa le sterilizeze.
    Poate ca n-ar strica niste intalniri cu copiii si parintii lor la care sa participe veterinari sau oameni de la protectia animalelor care sa le explice, sa-i faca sa inteleaga ca si animalele au drepturi care trebuie respectate.
    Poate ca ai dreptate cand spui ca trebuie sa fim mai duri cu acesti ticalosi care nu respecta nimic in afara de propriul interes.

  10. Marti, intre 12 si 18, S-AR PUTEA sa fie pichetare pentru legea de protectie a animalelor.

    LUNI vom afla daca intra sau nu in discutie, la comisia lu’ Sulfamida. Eu ma pregatesc de protest!

  11. Vlad, am citi ca te pregatesti de protest chiar pe blogul tau.Sa ne spui si noua ce reactie au parlamentarii din comisia doamnei parlamentar pedelist!

Lasă un comentariu