Noaptea Institutelor Culturale, pe 24 iunie

Peste 50 de evenimente, timp de peste 14 ore, vor fi organizate în Bucureşti cu ocazia celei de-a cincea ediţii a Nopţii Institutelor Culturale, pe 24 iunie, amatorii având la dispoziţie biciclete, dar şi o cursă specială RATB gratuite pentru a participa la manifestări.
Un proiect derulat de reţeaua EUNIC din România, Noaptea Institutelor Culturale cuprinde evenimente propuse de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Forumul Cultural Austriac, Fundaţia Culturală Greacă, Institutul Goethe, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso”, Institutul Polonez şi Delegaţia Wallonie-Bruxelles. Coordonatorul ediţiei din acest an este Forumul Cultural Austriac.

Pentru Noaptea Institutelor Culturale, organizatorii, împreună cu Green Revolution, vor pune la dispoziţie 60 de biciclete echipate nocturn, care vor putea fi închiriate dintr-un punct special amenajat pe Str. Arthur Verona, lângă Biserica Anglicană. Doritorii sunt rugaţi să se înscrie în prealabil la adresa office@austriacult-bucuresti.ro, trimiţând numele, prenumele şi CNP-ul. Bicicletele vor putea fi ridicate în baza cărţii de identitate în intervalul 19.00 – 21.00 şi vor fi înapoiate în intervalul orar 02.00 – 04.00.

O cursă specială RATB pentru Noaptea Institutelor Culturale va parcurge traseul Piaţa Presei – Piaţa Universităţii, pe arterele: Bd. Mărăşti, Bd. Aviatorilor, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Dacia, Bd. Carol, Bd. Magheru, în intervalul orar 23.00 – 04.00 şi este gratuită.

mediafax.ro

Din blogosfera.

Theodora.Ce a mai ramas din relatia de prietenie dintre Romania si China sau Cum isi permite Basescu Traian sa distruga o relatie de prietenie veche de peste 70 de ani dintre Romania si China

Theodora.Consultarile de la Cotroceni au fost castigate clar de USL – Liderii USL au dovedit maturitate si responsabilitate

Theodora.Cum arata un adevarat lider politic

Caius.Mutantul

Ioan Usca.Texte

Ioan Usca.Primul trubadur

Teo Negură.Miercurea fără cuvinte 10 – îmbrăţişarea clapelor

Mirela Pete.Miercurea fără cuvinte. Scrie textul!

Rokssana.miercurea fara cuvinte- 8 (Wordless Wednesday)

Tavi.TRAIAN BASESCU STALINISTUL CONTINUA EXPERIMENTUL CIOPARTIREA ROMANIEI CU AJUTORUL UDMR!