Festivalul Inima Reginei Maria

Pret de cateva zile Castelul din Balcic va prinde iarasi viata, incaperile urmand a fi populate cu trei dintre spectaculoasele colectii ale Atelierului de pictura pe portelan „Wagner – Arte Frumoase si Povesti”. Expozitiile vor fi parte integranta a Festivalului Inima Reginei Maria, desfasurat intre 9 si 12 septembrie, in Balcic, Bulgaria.

Despre participarea Atelierului Wagner la Festivalul Inima Reginei Maria, Irina Wagner, Partener Asociat, spune: „am rezonat cu subiectul, de mici am crescut inconjurate de povesti cu printese si printi iar Regina Maria este un personaj mult iubit”.

Atelierul Wagner va incanta simturile celor prezenti la Festival cu trei colectii:

Colectia de Dantele, inspirata de dantele vechi ornamentale sau folosite in vestimentatie, declina vizual dantela, pe obiecte de portelan, intr-un concept ce aduce acest pretios material, in contexte si instalatii dintre cele mai nonconformiste.

Citeste articolul complet pe Famme.ro

sursa

Din blogosfera. 

Mirela Pete.Cât de mică e… vacanţa mare?!

Clipe de Cluj.Serate muzicale în Bucureştii de altădată

Ioan Usca.Fondul Solidaritatea

Ioan Usca.Propoziţii

Teo Negură.Oamenii-ceapă

Rokssana.fereastra

Stropi de suflet la vedere.JUDECATA

freestyler.flori, fete și băieți

Theodora.Ma indoiesc ca americanilor, britanicilor, francezilor si germanilor le pasa de poporul sirian

Ioan Usca.Recuperări

Ţara vorbelor în vânt.A mea

6 Responses to Festivalul Inima Reginei Maria

  1. O informație interesantă.

  2. Pingback: Jurnalul unui taliban | Ţara vorbelor în vânt

  3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 80) « Teo Negură

  4. Dintre femeile cu implicaţie politică,. de departe Regina Maria este cea care m-a fascinat .Sunt multe de spus. Mă rezum la a cita ambasadorul Frantei la Bucuresti, Charles de Saint–Aulaire, care a facut o afirmatie antologica pentru acele vremuri : “Exista un singur barbat la Palat si acela este regina.” Desigur, nu trec cu vedrea acele calităţi feminine de excepţie , acea sensibilitate artistică greu egalată pe care a avut-o regina, dar am evidenţiat latura care o deosebeşte în mod covârşitor de celelalte femei. In timpul războiului era pe front, printre soldaţi, âmbărbătând, îngrijind răniţi, împărţind mâncare şi pături, ignorând exploziile obuzelor cu un curaj pe care puţini bărbaţi îl aveau.

  5. Pingback: Miercurea fără cuvinte. Lacul parcului, albastru! « Mirela Pete. Blog

  6. Pingback: Miercurea fără cuvinte: SE ÎNTÂMPLĂ ŞI AŞA : « Stropi de suflet la vedere

Lasă un comentariu