Spectacole la Circul Globus:Galele Circului , editia a IX-a si „Pădurea Fermecată“

Luna trecuta a inceput stagiunea 2009-2010 la Circul Globus din Bucuresti. Spectacolele sunt programate in fiecare sambata, la ora 15.00, si duminica, la orele 15.00 si 18.30.
Galele Circului , editia a IX-a din acest an au ca principala atractie numerele de salturi la bascula ale celor de la „Sugar gitanos” si un extraordinar numar de contorsionism al celor trei fete din Mongolia din trupa „Euforia”. Timp de aproximativ doua ore veti avea parte de dans cu Trupa „Platinium”, momente comice de iluzionism cu cei de la „Magic stars”, dresura de papagali cu Duo Schmarlovski, alaturandu-li-se si Alexandra Saabel din Italia, cu momente palpitante de echilibristica.

Galele Circului se desfasoara sub sloganul „Tu votezi castigatorii!” iar varsta nu are nicio importanta cand vine vorba despre spectacolul Circului & Variete Globus.
Prezentatorii Galelor sunt Razvan Oprea, Clara Voda, Bogdan Voda, Silviu Biris si Manuela Harabor.

Succesul de care s-a bucurat povestea „Pădurea Fermecată“ i-a determinat pe membrii conducerii Circului &Variete Globus din Bucureşti să repună în scenă spectacolul într-o versiune nouă. Mai mult, de data aceasta show-ul nu se mai ţine în arena din Parcul Tei, ci într-un cort imens montat în Titan, în parcul de lângă Piaţa Râmnicu Sărat.

Cortul, a cărui montare a durat aproape o lună, este încălzit, aşa că bucureştenii nu trebuie să-şi facă probleme din cauza vremii urâte.

Lasă un comentariu